Erkenci Kuş Can Yamanın Rafting Yaptığı Yer Neresi? 1.Bölüm Nerede Çekildi


Güncelleme: 27 Haziran 2018 : 16:17
0

Yaz sezonunda ilgiyle takip edilen Erkenci Kuş bütün hazırlıklarını tamamladı oyuncuların yorulduğunu ilk bölümü birlikte izleyerek attı.. İlk bölümünün heyecanlı hep bir arada geçiren oyuncular izlenme oranlarının yüksek oluşu ile de gurur duydular. Erkenci Kuş dizisi nerede çekiliyor diye merak edenler özellikle Erkenci Kuş Can yani gerçek adı Can Yaman’ın rafting yaptığı yer neresi diye oldukça merak etti.

Dizinin nerede çekildiği konusuna gelecek olursak dizi çekimleri İstanbul’un Tuzla semtinde başlamıştır. İstanbul’da çekimlerine başlanan Erkenci Kuş dizisinin çekimlerine dizi sonuna kadar İstanbul’da devam edeceği gelen haberler arasında.

Erkenc, Kuş dizisinde rafting sporu ile ilgilenen Can Yaman bu sporu nerede yapıyor diye uzun ve yorucu araştırmalar  içine girdik. Can Yaman bir röportajında Evet spor İyi güzel fakat birinci bölümde vardı inşallah diğer bölümlerde olmaz diyerek  ne kadar zor iş olduğunu dile getirdi. Zaten sete hazırlanması çok uzun sürüyor saç makyaj hatta ilk bölüm için geçici dövme bile yapıldı. Bir de rafting sporu oldukça yorucu dedi.

Fakat titizlikle saklanan dizi setinin nerede kurulduğu ise henüz netlik kazanmadı. Haberimiz en kısa zamanda güncellenecek ve net adres sizler için buradan paylaşılacaktır