Erkenci Kuş Aylin Kim? Sevcan Yaşar Sosyal Medya Hesabı


Güncelleme: 22 Mayıs 2018 : 00:01
1

Erkenci Kuş dizisinin Haziran ayında ekranlara gelmesi planlanıyor. 2018 yaz sezonu dizisi olarak hazırlıklarını tamamlayan dizi için geri sayım başladı. Erkenci Kuş oyuncuları ise bir bir açıklandı. Bunlardan güzelliğiyle dikkat çeken Erkenci Kuş dizisi Aylin karakteri oldu. Peki Aylin kim? Gerçek adı ne oynadığı diziler neler? Sevgilisi var mı?

Gold filmin çekimini üstlendiği Erkenci Kuş Star tv nin beklenen dizileri arasında Erkenci Kuş dizisinde Aylin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Sevcan Yaşardır.

Erkenci Kuş dizisinde Aylin yani Sevcan Yaşar 23. Miss Model Of Turkey birinciliğini aldıktan sonra Çin de düzenlenen Miss Model Of  World yarışması birincisi de olmuştur. Eğitimini Ege Üniversitesi’de Biyoloji Bölümünü bitirerek tamamladı. Daha sonra oyunculuğa merak salan güzel yarışmacı İstanbul’da oyunculuk eğitimlerine başladı.

Erkenci Kuş Aylin bir çok dizide rol aldı. En son yani 2018 yılında Birand Tunca, Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Zeynep Kızıltan gibi yetenekli oyuncularla Erkenci Kuş dizisinde Aylin karakterine hayat verdi. Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Esra karakterine hayat verdi. Bu dizide oynarken aynı zamanda Yedi Tepe Üniversiteside tiyatro bölümünü okudu.

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor? için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.