Emrah Albayrak Kim? Yaşı Boyu Kilosu Mesleği


Güncelleme: 24 Mayıs 2018 : 11:33
0

İki gündür sosyal medya hesaplarını alt üst eden ihanet olayı yediden yetmişe herkesin dikkatini çekti. Peki ismiyle ihanet kelimesinin aynı karede yer aldığı, Esra Erol’un orkestra şefi Emrah Albayrak Kim? Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök’ün kocası Emrah Albayrak Kim? Yaşı boyu mesleği nedir? Emrah Albayrak hakkında bilgiler haberimizde.

Emrah Albayrak Ankara doğumlu fakat İstanbul’da ikamet etmektedir.Esra Erol’da programında uzun süredir orkestra şefi olarak görev yapıyor.Seda Sayan’ın yeğeni olarak tanınan Eda Gök ile 2011 yılından beri mutlu bir evlilikleri hatta bu evliliğin meyvesi çocukları bile var. 

Esra Erol’da programında solistlik yapan uzun süredir Eda Gök ve Emrah Albayrak ile arkadaşlıkları bulunan Burcu Sinem Ünsal ile birliktelikleri şu günlerde kulislerde en çok konuşulan mevzu. Bazı haber kanallarından yapılan açıklamalara göre Eda Gök’ün ihanete daha fazla dayanamayıp tek celsede Emrah Albayrak’ı başadığı gelen haberler arasında.

Hafta içi her gün ekranlarda yerini alan Esra Erol da nın stüdyo şefi Eda Gök Albayrak Seda Sayan’ın yeğeni olduğu gerekçesiyle de herkes tarafından tanınıyor. 2011 de hayatlarını birleştiren çift 2018 de tek celsede ayırdı. Eda Gök şu açıklamaları yaptı. ‘Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir’

Esra Erol’un İhanet Açıklaması İzle

https://www.youtube.com/watch?v=IMv4lFH6io0