Elimi Bırakma Dizisi Yeni Sezonda Devam Etsin Final Yapmasın İstiyorsan Sende Oy Ver


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 : 12:57
20

TRT 1 ekranlarının yaz sezonu dizisi olarak ekranlara getirdiği Elimi Bırakma dizisi ilk bölümüyle peki izlenmemiş olsa da 2. Bölümü büyük kitleler tarafından izlendi. Ve oldukça beğenilen Elimi Bırakma yaz sezonu dizisi olduğu için yeni sezonda devam edip etmeyeceği hakkında söylentiler var. Elimi Bırakma yeni sezonda devam etsin diyorsanız siz de yorum kısmına EVET ya da HAYIR yazarak düşüncenizi belirtiniz.

Sahip olduğu tüm değerleri en mutlu olduğu babasının doğum gününde kaybeden Azra ile benzer karakteri paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesi ile başlayan ve ‘insanın dönüp gidebileceği bir evinin ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi’ diyerek aile bağlarının önemini seyircinin gözler önüne seren dram tarzı dizinin sevenleri her geçen gün artıyor.

Dizideki replikler de oldukça oldu ilgi çekici. Mesela Feride’nin ‘Arif kokulum’ dedim ‘ilk göz ağrım’ ilk torunum aslanlar gibi karşıma dikilip istikbal ile beni gururlandıracak dedim Ama sen ne yaptın bütün emeklerimizi itibarımızı yerlere serdin babanın kemiklerini sızlattın demesi. Buna karşılık Cenk’in babaanne artık yeter adımı hayal kırıklığı dersin tamam mı oğlum Arif de Arif kokulu Cenk’in de öldü sözleri,

Azra’nın Baba her şeyi öğrettin bana her şeyi, sensiz yapamayacağım hiçbir şey yoktu benim ama sensiz nasıl yaşayacağımı öğretmedin ki sensiz nasıl ayakta duracağımı öğretmedin sözleri,

E[kirmizitext]limi Bırakma Ben Yoruldum Hayat şarkısı ve sözleri[/kirmizitext]

Yİne Azra ve Mert arasında geçen Azra’nın bir oyun oynayalım mı seninle Süpermen gibi Uçmak ster misin bulutlara uçacağız seninle babamın yanına uçacağız sözlerine karşılık Mert’in, Mert Süpermen olacak, bulutlara mı uçacağız, Azra korkuyorum [mavitext]ELİMİ BIRAKMA[/mavitext] sözleri diziye damga vuran replikler oldu.

Nilüfer Aydın Volkan Yazıcının kaleminden çıkan senaryo ile Sadullah Ceren’in yönetmen koltuğunda oturduğu Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler gibi yetenekli isimlerin bir arada yer aldığı Elimi Bırakma dizisi izlenme oranlarını giderek artırmış olsa da yaz sezonu dizisi olarak ekranlara veda edebilir.

 

[kirmizitext]Elimi Bırakma Mert Ölecek mi? Yiğit Kaan Diziden Ayrılacak mi?[/kirmizitext]

Aile bağlarının ne kadar kuvvetli olması gerektiğini duygusal sahnelerle izleyiciye sunan ve her evde aile boyu yediden yetmişe herkesin rahatlıkla izleyebileceği ve büyük dersler alacağı Elimi Bırakma bitsin mi final mi yapsın Yoksa yeni sezonda devam etsin mi? Yorum kısmına EVET ya da HAYIR yazarak lütfen oylarınızı kullanın. Ne kadar Evet çok çıkarsa dizinin yeni sezonda devam etme ihtimali o kadar yükselir.

[mavitext]Elimi Bırakma Dizisi Tuttu mu İzlendi mi Reytingleri Nasıl?[/mavitext]

20 YORUMLAR

  1. hayatımda ilk defa bir diziyi severek begenerek izliyorum müptelası oldum devam etsin evet

  2. Elimi bırakmayan o sezonda devam etsin sadece bu diziyi izliyorum azra ve cenk ‘ın uyumunu çok sevdim AZCEN yeni sezonda bizimle kalsın

Comments are closed.