Elimi Bırakma Cansu Ölecek mi? Cemre Gümeli Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 9 Eylül 2018 : 23:57
0

Elim Bırakma yine heyecan dolu bir bölümle 8.bölümde evlerimize konuk olacak. [kirmizitext]Elimi Bırakma 8.bölüm fragmanı[/kirmizitext] yayınlandı ve herkes bir anda Cansu’yu ölüp ölmeyeceği konusunda tereddüte kapıldı. Peki cansu öldü mü ölecek mi?

Elimi bırakma bir bölümü daha geride bırakırken heyecanı dorukta bıraktı ve bir hafta sonraki bölümü iple çektirdi. Dizinin bitmesinin ardından yayınlanan fragmanda heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor. 8. bölümde neler yaşandı? Neler oldu?

8.bölümde hemşire Mert’in kayıp el ilanlarından birisi bulur. Bulur ve şüpheleri artar. O anda Sumru’ya mesaj atar. Mesajı okuyan Cansu ise hemen o eve gider. Evde Mert’i deli gibi seven hasta kişi tarafından darp edilir.O anda dengesini kaybeden Cansu düşerken kafasını sehpaya vurur. Yerde cansız bir şekilde yatan Cansu ölecek mi?

Hemen sorunun cevabını verelim. Cansu ölmeyecek. Sadece sahne gereği böyle bir bölüm çekildi. Sumru kısa bir baygınlıktan sonra kalkacaktır. Cansu karakterine hayat veren Cemre Gümeli diziye devam edecek.