Elimi Bırakma 8. Bölüm Fragmanı 16 Eylül Pazar Neler Olacak?


Güncelleme: 10 Eylül 2018 : 00:07
0

Elimi Bırakma yeni sezon öncesi yine en çok izlenen dizi olma özelliğini sürdürüyor. En son Azra’nın Feride hanımın manevi evladı olup tüm mirasın sahibi olması ortalığı karıştırmıştı. Akabinde ise Cenk’in Cansu’yu sevgilisi olarak tanıtması Azra ile Cenk arasındaki ipleri iyice germişti.

Elimi Bırakma 8.bölüm fragmanı ve özeti dizinin fanları tarafından merak ediliyor. Son bölümde neler yaşanmıştı, kısaca hatırlayalım.

Cansu, Cenk’in attığı adımdan şüphelenmiştir. Ancak yine de ona tüm kalbini açmaya hazırdır. Diğer taraftan Azra’nın Cansu’yu tanımazdan gelmesi ikilinin arasını iyice açacaktır.

Mert’in kaybolması sonrası Sumru’nun her türlü taklayı atması yine çözüm olmamıştır. Sumru artık köşeye sıkışmıştır. Mert’i bırakmıştır ancak bıraktığı kişi ise polisten korkmakta, bebek hırsızı olarak anılmak istememektedir.

Ve sonunda Azra’nın baktığı kadının evinde Mert’in fotoğrafını görmüştür. Ve Mert’in ablası Azra’nın onu aradığını öğrenmiş bir an önce çocuğu ablasına kavuşturmak için Sumru ya mesaj atmıştır. Mesaji ise sunumun kızı Cansu okumuştur. Mesajı okur okumaz soluğu Mert’in kaldı evde alan Cansu ortalığı birbirine karıştırır.

Sumru ise olaydan haberdar olunca Cansu evden çıkar mamaları konusunda bayanları tembihler. Cansu ise ya evden çıkacak ya da polis arayacaktır.. bunun olmasını istemeyen Mert’i evlat edinmek isteyen kadın ise Cansuyu iterek yere düşürür. Yere düşen Cansu başını yere çarparak bayılır.

Elimi bırakma dizisi Cansu ölecek mi Mert kurtulacak mı Sumru durumu nasıl idare edecek işin içinden çıkabilecek mi merak konusu oldu. Gelecek haftayı iple çeken izleyiciler için gelen tüyolar en kısa zamanda haberimize eklenecek. Sizce yeni bölümde neler olacak Cansu ölecek mi Diziden ayrılacak mı