Elimi Bırakma 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 9 Eylül Pazar Özeti


Güncelleme: 3 Eylül 2018 : 11:59
0

[kirmizitext]Elimi Bırakma dizisi[/kirmizitext] 7. bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı merak edilirken dizinin yeni bölüm özeti de beklenir oldu. Elimi Bırakma 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 9 Eylül Pazar Özeti sizler için sitemizde.

Cenk Azra’yı gördükten sonra çok şaşırmıştır. Azra’nın kendisine yalan söylediğini düşünür. Aile şirketlerine göz diktiği konusunda kendisini şartlar. Azra ise olanlar karşısında şok olmuştur ancak Feride hanım ile yaşadıklarından sonra durumu kabullenir.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Efkan Kimdir? Melis’in Erkek Arkadaşı! <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Cenk ülkeyi terk etmek için yola koyulmuştur ki kardeşinin uyuşturucu komasına girdiği haberi ile havalimanından geri döner. O anda Cenk tüm duygularını bir kenara bırakarak kardeşi için ve şirketteki haklarını geri almak için kalmaya karar verir. Cenk ve Azra şirkette beraber çalışacaklardır.

Cemre ise Cenk’i yeniden kazandığı için sevinçlidir ancak onun gönlünde kimin olduğunu da öğrenmek ister. Cemre sonrasında cenk ile azra’nın tanıştıkları ı öğrenir. Azra ile Feride hanım arasındaki gizli anlaşma gizliliğini korurken bu sır Azra için zordur. Azra bir yandan kardeşi için ayakta durmaya çalışmakta diğer yandan ise sevdiği iki insan için bir şeyler yapmak zorundadır.

Feride hanıma verdiği sözü tutmak zorunda olan Azra, cenk’i de kaybetmek istemmektedir. Azra hem kardeşine çok yakın hemde çok uzaktır. Kardeşi ile aynı mahallede hatta aynı sokakta oturmaktadır. Azra’nın kardeşi ile buluşma zamanı ne zaman gerçekleşecek? Azra kardeşini görecek mi?

Sumru ise fitne kazanını kaynatırken diğer yandan Azra ile şirket arasında olanları anlamak istemektedir. Sumru’nun şeytani planları herkesi hedef alacaktır.

Elimi Bırakma 7. Bölüm Fragmanı