Elif Dizisine Yıldız Asyalı Taviyesi!


Güncelleme: 11 Ekim 2017 : 20:34
0

Kanal 7‘nin sevilen günlük dizisi Elif kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna Yıldız Asyalı isimli oyuncu dahil oldu.

Green Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Isabella Damla Güvenilir, Çağla Şimşek, Nevzat Can gibi isimlerin yer aldığı diziye özellikle Hayat Bilgisi dizisinden tanıdığımız Yıldız Asyalı dahil oldu. Peki Yıldız Asyalı Dizide hangi rolde olacak? Hangi karakteri canlandıracak?

Oyuncu kadrosunda İsabella Damla Güvenilir, Nevzat Can, Çağla Şimşek, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol gibi isimlerin yer aldığı ve yönetmenliğini Betül Sevim ile Çağıl Aydoğdu’nun üstlendiği dizi Kanal 7 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Şuan için deneyimli oyuncu Yıldız Asyalı’nın dizide hangi karakteri oynayacağı belli değil. Konu ile ilgili detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir.