Elif Dizisi Veysel Neden Öldü? Hasan Ballıktaş Neden Diziden Ayrıldı?


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 10:45
0

Kanal 7’nin sevilen günlük dizisi Elif’te bir ayrılık yaşandı. Dizide Veysel Şimşek karakterini canlandıran oyuncu Hasan Balllıktaş ölerek diziden ayrıldı. Peki Veysel karakteri neden öldü, Hasan Ballıktaş diziden neden ayrıldı?

Elif dizisinde yaşanan ölüm sahnesi dizi setindekileri de göz yaşlarına boğdu. Sahnenin ilk seyircileri olan dizi ekibi cenaze sahnelerinde gözyaşlarına hakim olamadılar. Konu ile ilgili bilgi veren Selçuk aka şunları kaydetti;

“Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen Elif isimli günlük dizi filmin gülen yüzleri bu kez ağlattılar. Derya Şen, Hasan Ballıktaş ve Deniz İrem Morkoç dram dolu dizinin neşeli ailesini canlandırırken izleyiciyi doğal oyunculuklarıyla gülümsetmeyi de 4 sezon boyunca başardılar. Elif isimli günlük dizi filmin senaristleri bu sefer izleyiciye ters köşe bir gol attılar.

En neşeli ailenin babası Hasan Ballıktaş öldürülünce eşini canlandıran Derya Şen ve Deniz İrem Morkoç, cenaze sahnelerinde gerçekten gözyaşlarına hâkim olamadılar ve oyunculuklarıyla ekranlara imza attılar. Ağlama sahnesinin ilk izleyicileri olan set ekibinin bir kısmının gözleri dolarken bir kısmı da gözyaşlarına hâkim olamadılar.”

Peki neşeli ailenin babası Veysel Şimşek neden öldü? Hasan Ballıktaş neden diziden ayrıldı? Sevilen dizi Elif’ten ayrılan komik karakter Veysel izleyenleri de üzdü. Seyirciler böyle bir gelişme karşısında şok yaşadılar ve nende böyle bir sahnenin çekildiğini anlamaya çalıştılar. Aldığımıza bilgilere göre hem senaryo gereği hem de oyuncu Hasan Ballıktaş’ın isteği ile söyle bir sahne çekilmiş. Oyuncu Hasan Ballıktaş’ın yeni projelerle ekranlara geleceği bilgisi de kulislere düştü. Kendisine başarılar dileriz.