Egenin Hamsisi Dizisinde Çalan Şarkı ve Türküler Kim Söylüyor


Güncelleme: 27 Ağustos 2018 : 22:33
1

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Ege’nin hamsisi yetenekli oyuncu kadrosu dizinin izlenme oranlarının artmasında çok etkili oldu. İlk bölümlerinde izleyici kitlesini oluşturan Ege’nin hamsisi dizisinde çalan şarkıları merak edip izleyiciler, arama motorlarında Ege’nin hamsisi dizisinde çalan şarkıları kimin söylediğini aratti.

Ege’nin hamsi dizisinde çalan şarkılar ve sözleri merak konusu olurken izleyicilerin beklentileri daha çok Karadeniz şarkıları Ege türkülerinden yanaydı. Fakat çok fazla şarkı ve türkü çalmaması dizinin izlenme oranları ne etki etmedi. Ege’nin hamsisi dizisinin nerede çekildiği de çalan şarkılar kadar merak edildi.

Ege’nin Hamsisi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ege’nin hamsi dizisinin ilk etap çekimleri Karadeniz’in en güzel şehirlerinden biri Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık Güneysu ilçelerinde yapılmışken 2. Etap çekimleri ise Ege’nin incisi diye tabir edilen İzmir’in Seferihisar’a bağlı Sığacık bölgesinde gerçekleştiriliyor.

İzleyiciler dizi izlerken İzmir’de böyle gezilesi görülesi güzel yerler olduğunu yeni fark etti. Hatta bazı izleyiciler yapmış oldukları programları değiştirerek dizinin çekildiği yere doğru rotasını değiştirdiler.

Ege’nin Hamsisi dizisi jenerik müziği, dizide çalan şarkılar izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Sizler için derlediğimiz Ege’nin hamsi dizisinde çalan şarkıları ve türküleri buradan bölüm bölüm paylaşacağız. Ege’nin hamsi dizisi 2. bölümde çalan şarkı, Ege’nin hamsisi dizisi 3. Bölümde çalan şarkı ve türküler gibi başlıklar altında buradan sık sık paylaşım yapılacak haberimiz güncellenecektir.

Ege’nin hamsisi fragmanında çalan şarkı Gelsun Mi şarkısı ile horon tepen Karadeniz insanının görüntüleri ile başlayan dizide daha sonraki zamanlarda Ege’nin Zeybeği ile devam edeceği konuşuluyor. 1. Bölümde çalan Ege’nin Hamsi dizisinde Gelsun Mi şarkısının sözleri. Diğer taraftan Ege’nin Hamsisi dizisi haberlerini yine sitemizden en güncel ve hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Ege’nin Hamsisi Tanıtım Fragmanında Çalan Gelsun mi Şarkısı ve Sözleri

Gelsun mi

Eller beraber

Kollar beraber

Yüksek dağlar

Dumanlı Dağlar

Hırçın Dağlar

Gelsun mi

3. bölümde çalan Rüzgara Takılmışta Gidiyor Yalnızlığım şarkısı

5. bölümde Çalan Zeynep şarkısı

6. Bölümde çalan Dam Ardına Doleştim Şarkısı

1 YORUM

Comments are closed.