EDHO Meryem Neden Yok? Meryem’in Yerine Kim Gelecek? Deniz Çakır’ın Yeni Projesi Çukur mu


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 11:42
3

ATV ekranlarının uzun soluklu dizileri arasında bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmazda şok eden ayrılıklarla karşı karşıya geldik. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sevilen oyuncusu Meryem izleyici karşısına çıkmış ve bir yandan Anne, bir yandan iyi bir eş, bir yandan iyi bir gelin olmanın verdiği heyecanı, mutluluğu, fedakarlığı başarılı  oyunculuğu ile gözler önüne sermiştir. Şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Deniz Çakır ‘ın sözleşmesi feshedildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem’in yerine kim gelecek Deniz Çakır’ın yeni dizisi ne hangi projede yer alacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Hızır Çakırbeyli’nin eşi Meryem olarak dizide başarılı oyunculuk sergileyen Deniz Çakır yeni sezonda dizide olmayacağını açıkladı. Raci Şaşmaz’ın verdiği bir kararla Edho dan ayrılan Deniz Çakır kimilerine göre ayrılması doğru bir karar olurken, kimilerine göre de oyuncuya yapılan yanlış tarihe geçti.

Deniz Çakır Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile ayrıldığını açıkladı. Yaptığı paylaşımda ‘3 sezon boyunca şahane bir macera yaşadık. Ben çok sevdim Meryem’i çok şey öğretti bana. Anne olmadan anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken. Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim o olmaya çalışırken. İyi ki de girdi hayatıma. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğine saygı duyan bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet. Ben duruşundan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemi ile yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım. İyi insan olmak güzel. Yanlış olanın karşısında durmak da. Her zaman sevgi ve umut’la’ diye üzüntüsünü dile getirdi.

Daha önce Yaprak Dökümü dizisinde  kötü karakter olarak canlandırdığı fakat oyunculuğu ile herkesin büyük beğenisini alan Ferhunde karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Birçok dizide rol alan oyuncu en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterine hayat verdi. Ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazı birçok kişi Meryem’in oyunculuğu hoşuna gittiği için izledi.

[kirmizitext]Eşkiya(EDHO) Doktor Derya Kim? Oynadığı Diziler?[/kirmizitext]

Şimdi ise özel hayatında gerçekleşen bir olayla gündeme gelen Deniz Çakır EDHO dan ayrıldı. Deniz Çakır’ın diziden ayrılmasının birçok kişi onay verirken de birçok kişide bu durumun yanlışlığını dile getirdi. Bunların başında Deniz Çakır’ın erkek arkadaşı Güvenç Dağ Üstün den yapılan açıklama idi.

E[kirmizitext]şkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz(EDHO) 2018 2019 4. Sezon Yeni Oyuncular Kimler?[/kirmizitext]

‘Emeğin değerini çok iyi bilen Türkiye’de kadın olmaktan nasibini almış canım sevgilim. Omurgalı, onurlu, dik duruşun birçok kişiyi örnek olsun. Seninle gurur duyuyorum. O büyük ustanın dediği gibi en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız’ diyerek sosyal medyada paylaşım yaptı.

Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde partneri Oktay Kaynarca’dan gelen açıklama okumaya değerdi. ‘Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için. Şimdilik yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla yolun açık şansın çooook olsun’. diyerek rol arkadaşının gidişine kayıtsız kalmadı.

[kirmizitext]Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Çakır(Meryem) Diziden Neden Ayrıldı mı?[/kirmizitext]

Deniz Çakır’ın yeni sezon projesi ile ilgili net olmayan bilgiler sosyal medya hesabında dolaşsa da şimdilik yeni bir projesi olmadığını fakat çukur dizisinde rol olabilme olabilme ihtimalinin olduğunu söyleyebiliriz. Böyle bir yeteneği tez zamanda farklı bir projede değerlendireceklerini düşünüyoruz.

Peki siz diziyi izleyen, seven ve Deniz Çakır‘ın oyunculuğunu yakından bilen izleyicilerimiz. Deniz Çakır’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden çıkması sizce doğru oldu mu? Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geri dönmeli mi?

3 YORUMLAR

  1. Tabikide dönmeli bu ne saýgisizlik canim o karektere o dizide ihtiýaç var bence biz kadinlar bunlar gibi dizileri o karekterler saýesinde görebilýorus ýoksa aksion görmeýe merakli diýlim kendi adima çok üzüldüm…

Comments are closed.