EDHO Hızır Diziden Ayrıldı Mı? Oktay Kaynarca Diziden Gerçekten Çıktı Mı?


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 23:55
1

30 Mayıs Salı akşamı 2017 sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi sezon finalinde de izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Sezonun yorgunluğunu atmak ve Yeni sezona hazırlanmak için tatile giren Eşkıya dünyaya hükümdar Olmaz sezona bir çok soru işareti ile girdi.

Atv’nin en çok izlenen dizisi, Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Savaş Özdemir, Tarık Ünlüoğlu ve Sanem Çelik gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizide Hızır Çakırbeyli karakterine can veren Oktay Kaynarca sezon finalinde Vehbi^nin annesi Bedriye Anne’yi huzur evinde ziyaret etmiş ve Serkan’ı kendi tuzağına avlamıştır.

Tipi de önce Gönül tarafndan kovulsa da Hayriye Hanımın devreye girmesi ile Gönül ile tekrar barışmış ve nişanlanmıştır. Ünal da Rüstem’e savaş ilan etmiş ve üstlerinden O’nun ölüm onayını almıştır.

Rüstem de yurt dışına kaçmadan önce planlarını devreye sokmuş ancak Ünal ve Alparslan’ın elinden kurtulamamıştır. Rüstem de senaryo gereği masada diziden ölerek ayrılmıştır.

Hızır da Vehbi’nin annesi Bedriye hanımın tavsiyesi ve ailesi ile birlikte huzurlu bir hayat sürebilmek için tüm düşmanlarını yok ederek uzun bir tatile çıkmıştır.

Tabi Hızır’ın bu gidişi izleyiciler arasında Hızır Karakterine can veren Oktay Kaynarca yeni sezonda Var mı Yok Mu? Hızır diziden gerçekten çıktı mı? Hızır Diziden Neden ayrıldı? gibi soruları akıllara  getirdi.

Edho Kim Öldü? Sezon Finalinde Diziden Kim Ayrildi? Tıklayınız

Hızır Çakırbeyli her ne kadar diziden ayrılmış gibi yapsa da sezon finalinde merak uyandrmak için senaryo gereği diziden ayrılmış gibi yaptı. Ancak dizinin başrol oyuncusu olan Hızır Çakırbeyli karakterine can veren Oktay Kaynarca ve Meryem karatkerine can veren Deniz Çakır’ın diziden ayrılması söz konusu değildir.

Sizler Hızır ve Meryem’in diziden bu şekilde ayrılması ve sezon finalinin bu şekilde sona ermesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce Hızır Gerçekten diziden Çıktı Mı? Meryem Diziden ayrıldı Mı? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

1 YORUM

  1. Kimseye bişey olmadı, malum sezon finali olduğu için Yen’i sezona
    Merak ettirecek bir sahne şarttı. Önceki Sezon finalinde vurulmuştu, bu sefer tatil dedi. Ayrılacak olsa vurulmuş olması gerekirdi. Bu sebeple ayrılık söz konusu değildir.

Comments are closed.