Edho (Eşkiya) Kaptan Kim? Nevzat Hain mi?


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 23:23
0

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dolu dizgin ve aksiyon dolu sahnelerle izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dizide her geçen gün yeni karakterler ortaya çıkmakta. Hikaye ve kurguda yapılan değişikliklere paralel diziye yeni karakterler de dahil oluyor. Dizinin 12 Aralık’ta ekranlara gelen 84. bölümünde diziye dahil olan oyuncu Kaptan karakteri kimdir?

Mürsel itirafçı olup Hızır’ın kızını öldürenlerin isimlerini verdi. O da emri istihbarattan kaptan kod adlı birisinin verdiğini itiraf etti. Mürsel itirafçı olup Hızır’ın kızını öldürenlerin isimlerini verdi.

Hızır hücre evini basıp verdiği ismi aldı. O da emri istihbarattan Kaptan kod adlı birisinin verdiğini itiraf etti. Şimdi herkes istihbarattaki bu kaptan kod adlı kişinin kim olduğunu merak ediyor. [kirmizitext]Nevzat gerçekten Hain mi? görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.[/kirmizitext]

Neden Nevzat Hızır’ın ölüm emrini vermiştir. Nevzat neden Hızır’ın ölüm emrini verdi? Mürseli yakalayıp kaldıran Yaşar tam O’nu öldrürecekken Hızır ve İlyas gelir. Mürsel kaptan’ın gerçek adının nevzat olduğunu söyler. Peki Nezat Hızır’a neden böyle bir hainlik yapmıştı. Neden Hızır’ı öldürtmek istedi.

Aslında işin aslı Nevzat Hızır’ı masada tutmak istiyordu. Ancak Hızır herşeyden elini eteğini çekmiş ve köyüne yerleşmek istemişti. Bu da ne Nevzat’ın ne de devletin işine gelmiyordu. O yüzden ya Hızır bildikleriyle birlikte ölmeliydi ya da masaya tekrar dönmeliydi.

Bunun için Hızır’ı öldürtmek isterken kızını öldürtmüş oldu. Bakalım Hızır öğrendikleri karşısında Nezat’ı öldürecek mi?