Edho Amerikan Ahmet Kimdir?


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 00:33
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Amerikan Ahmet kimdir? Dizide sıklıkla ismi geçen Amerikan Ahmet kimdir? Yaşar’ın ısrarla nerede olduğunu öğrenmeye çalıştığı Ahmet karakteri kim? İşte ayrıntılar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu bir bölüme imza attı. Diziye 2. sezonda dahil olan Kimsesiz Yaşar karakteri izleyenlerin kısa sürede beğenisini topladı. Harikulade oyunculuğuyla dizinin seyrini değiştirdi. Dizinin 82. bölümünde ortaya çıkan Amerikan Ahmet ise herkes tarafından merak edildi.

Edho( Eşkiya) Candan Kim? Gerçek Adı, Karakter Analizi

82. bölümün final sahnesinde Meryem’in Hızır’ı Candan’la bir otel odasında basması izleyenleri şok etti. Fakat bizim tahminimiz Hızır bu durumu planlı yaptı. Hızır bilerek Ekrem’in oteline gitti. Ekrem’den bu hamleyi bekliyordu.Eklem ava giderken avlanacak.

Meryem’in Hızır’a olan güveni bir kez daha sarsılmıştır. Ama her şeyin bir sebebi var. Bunu ilerleyen bölümlerde daha net bir şekilde izleyeceğiz.

Fakat dizinin bu bölümü izleyenlerin beklentisini karşılamadı. İzleyici yorumları dizide daha fazla aksiyon sahnelerine yer verilmesi yönünde. Umarız ilerleyen bölümlerde dizide heyecan ve macera sahnelerine daha fazla yer verilir. Aksi takdirde aynı gün aynı saatte yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler, Kadın ve Kızlarım İçin dizileriyle verdiği reyting mücadelesinde geride kalacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı yeni bölümü ile Atv’de.

Sizin diziye ilgili düşünceleriniz nedir?