Eda Gök’ün Aldatılması Olayı Doğru mu? Taraflardan Resmi Açıklama Geldi mi?


Güncelleme: 24 Mayıs 2018 : 10:59
0

Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök bir anda ülkenin gündemine oturdu. 7 yıldır evli olan Eda Gök, Esra Erol’un programında orkestra şefi olarak görev yapan Emrah Albayrak ile evliydi. Emrah Albayrak’ın kendisini aldattığını öğrenene Eda Gök tek celsede eşini boşadı haberi magazin kulislerine bomba gibi düştü. Peki olay neydi, nasıl gelişti, Emrah Albayrak kiminle eşini aldattı, taraflardan açıklama geldi mi?

Orkestra Şefi Emrah Albayrak ile evli olan Eda Gök, aldatılma olayından sonra eşinden tek celsede boşanmış. Gelen bilgilere göre Emrah Albayrak eşini yine Esra Erol’danın programında beraber çalıştığı orkestranın solisti olan Burcu Sinem Ünsal ile anlatmış. Burcu Sinem ile yakın arkadaş ve aile dostu olan Emrah Albayrak olay sonrası sessizliğini korudu. Eda Gök ise hemen boşanma davası açıp tek celsede eşinden boşandı.

Gelen bilgilere göre Eda Gök’ü asıl üzen en yakın dostu, arkadaşı bildiği Burcu Sinem Ünsal’dan gelen ihanet. Burcu Sinem Ünsal kimdir? Burcu sinem Ünsan Esra Erol’da programında uzun yıllar solistlik yaptı. Sesi ve yorumu ile kısa sürede sevildi ve ün yapmıştı. Ancak evlilik neden ile programdan ayrıldı. Bir doktorla hayatını birleştiren Burcu Sinem Ünsal’ın ikiz bebekleri de vardır.

[mavitext]Burcu Sinem Ünsal Kimdir? Mesleği İnstagram Hesabı için tıklayınız[/mavitext]

Şuan için taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi . Taraflar sessizliğini koruyor. Resmi açıklamalar geldiğinde haberimize eklenecektir. Konunun hassasiyeti açısından gelen bilgileri teyit etmeden paylaşmamaya özen gösteriyoruz. Bizi takipte kalın. Konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. Eda Gök’ün yaptığı açıklama şu şekilde;

“Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.

Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim”