Duymayan Kalmasın Seren Serengil Neden Yok? Ayrıldı Mı? Geri Dönecek Mi?


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 06:00
0

Duymayan Kalmasın Seren Serengil neden yok? Duymayan Kalmasın Seren Serengil neden ayrıldı? Seren Serengil ne zaman dönecek? Seren Serengil’in yerine programı kim sunacak? Son günlerde magazin gündemini oldukça meşgul eden Seren Serengil’in tutuklanması hakkında son durum ne?


2018’de Final Yapacak, Yayınlanmayacak Dizi Ve Yapımlar


Seren Serengil ve Gülben Ergen’in aylar öncesine dayanan münakaşaları sonucunda Seren Serengil’e mahkeme kararıyla Gülben Ergen hakkında konuşma yasağı getirilmişti. Fakat Duymayan Kalmasın isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil, hakkında çıkarılan yasağa uymamış, ve mahkemenin tedbir kararına rağmen Gülben Ergen aleyhinde konuşmaya devam etmiştir. Bunun üzerine mahkeme Seren Serengil’i zorlama hapis cezasına çarptırdı.

Duymayan Kalmasın programının yorumcusu Seren Serengil’in dün cezasını çekmek için hapse girmesi bekleniyordu. Fakat Seren Serengil ve Gülben Ergen cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Pazartesi günü teslim olmak için giden Seren Serengil aile mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için ceza evine giremedi. Ceza evi kapısından geri dönen Seren Serengil magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Birbirlerine sosyal medya hesaplarından sık sık gönderme yapan ikilinin bu tavrı bazı kesimler tarafından reklam olarak algılansa da çoğu kesim bu konuda Seren Serengil’in yanında durmayı tercih etti. İkisinin de mesleklerinden dolayı ve sürekli kamuoyu önünde olmalarından ötürü magazin figürleri oldukları, haklarında yapılan eleştirilere ve haberlere açık olmaları gerektiği yönünde tepkiler verildi. Pek çok ünlü isim bu kararın haksız ve yersiz bir ceza olduğunu bu konuda sonuna kadar Seren Serengil’in yanında durduklarını sosyal medya hesaplarından açıkladılar.

Şimdi asıl merak edilen konulardan biride hafta içi her hergün 11.00’da ekrana gelen Duymayan Kalmasın isimli magazin programını 3 gün boyunca kim sunacak? Duymayan Kalmasın Seren Serengil neden yok? Duymayan Kalmasın Seren Serengil ne zaman dönecek?

Aldığımız haberler doğrultusunda Duymayan Kalmasın programını ilk gün ünlü sunucunun yakın dostu Demet Akalın sunacak. Demet Akalın olayların yaşandığı ilk günden itibaren her zaman Seren Serengil’in yanında olduğunu bu konuda ona sonuna kadar hak verdiğini söylemişti. Öyle ki bu konuda tarafını belli eden Demet Akalın’ı Gülben Ergen sosyal medya hesabından takibi bırakmıştı.

Seren Serengil 3 gün boyunca Duymayan Kalmasın programında yer almayacağı için izleyenler, Duymayan Kalmasın Seren Serengil neden yok sorusuna yanıt ardı. İşte detaylar

Duymayan Kalmasın Seren Serengil Neden Yok? 

Gülben Ergen aleyhinde konuşma yasağına uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil ceza evinde olduğu için Duymayan Kalmasın programını sunmayacak.

Duymayan Kalmasın Programını 3 Gün Boyunca Kim Sunacak? 

Duymayan Kalmasın Programını ilk gün Cengiz Semercioğlu ile birlikte Demet Akalın sunacak. Diğer 2 boyunca programı Cengiz Semercioğlu tek başına yürütecek.

Duymayan Kalmasın Seren Serengil Geri Dönecek Mi?

Seren Serengil 3 günlük zorlama hapis cezasınından hemen sonra programı kaldığı yerden sunmaya devam edecek.

Duymayan Kalmasın Seren Serengil Kimdir?

1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Seren Serengil, Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Öztürk Serengil’in kızıdır. Annesi ve babası küçük yaşta ayrıldığı için Seren Serengil annesinin yanında büyümüştür. İstanbul Yıldız kolejinde başladığı lise eğitimini İngiltere ve İsviçre’de devam ettirmiştir. Anneannesinin İtalyan olması sebebiyle farklı kültürlere tanıklık etmiş bir bireydir. Annesinin eğitime olan baskısından dolayı İsviçre’nin Montrö kentinde sadece rahibelerin olduğu bir kampta eğitim almıştır. Fakat uzun süre dayanamayan Serengil 16 yaşında Türkiye’ye dönüp sahnelere adım atmıştır. Akabinde çeşitli televizyon programlarında yer almış ve ekranların tanınan isimlerinde olmayı başarmıştır. Özel hayatından yana yüzü gülmeyen Seren Serengil, Ozan Kaçmaz, Cengiz İmren ve Musa Aytun olmak üzere 3 evlilik yapmış ve üçünde de mutluluğu yakalayamamıştır. Ve 3 ekim 2016 tarihinden itibaren Cengiz Semercioğlu ile birlikte Duymaya Kalmasın isimli magazin programını sunmaktadır.

Duymayan Kalmasın Seren Serengil Neden Yok

 

https://www.youtube.com/watch?v=RJSgM78fRtw