Duvardaki Delik Yarışma Formatı, Başvuru Formu ve Koşulları Nelerdir?


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 23:00
1

Televizyon ekranlarında izlenme oranlarının yüksekliği ile de karşımıza çıkan yarışma programları arasına bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en çok izlenen programları arasında olan Duvardaki Delik Türkiye’ye geliyor. Nasıl başvurulur? Başvuru koşulları nelerdir?

Duvardaki Delik Japonların çıkardığı, birçok ülkede reyting rekorları kıran ‘Hole in the Wall’ Türkiye’de. Mesut Yar‘ın haberine göre ‘Duvardaki Delik‘ programının yayın haklarını Kanal D satın aldı ve en kısa zamanda Kanal D ekranlarında olması planlanıyor.

Sunucusu henüz belli olmadığı yarışma programı ülkeye gelmiş en farklı programlardan biri olarak ekranlara gelecek. Adından da anlaşılacağı üzere yarışmacılar uzaylı gibi giyinecek, karşıdan kendisine doğru yaklaşan duvardaki deliğin şeklini alarak o deliğin içinden geçmeye çalışacak. Eğer geçemezse duvarla birlikte havuza düşecek.

‘Duvardaki Delik’ yeni sezonda yepyeni yüzlerle Kanal D’de sizlerle olacak! Duvardaki Delik Yarışmasına nasıl başvuru yapılır? Başvuru formuna nasıl ulaşılır gibi merak edilen sorularınızı en kısa süre içinde haberimizde bulabilirsiniz.

Duvardaki Delik Yarışması için için örnek bir video bulduk, yarışmanın detaylarını buradan da anlayabilirsiniz. Diğer tüm ayrıntıları haberimiz güncellendiğinde buradan okuyabilirsiniz.

Duvardaki Delik yarışması için sizler ne düşünüyorsunuz? Formatı nasıl olacak? İzlenecek mi Tutacak mı?

Comments are closed.