Dünyanın En Güzel Kokusu 2 İlk Kez Televizyonda! Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 13:51
0

Başrollerinde Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal’ı buluşturan Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

2017 yapımı Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi televizyonda ilk kez yayınlanacak. Sinemalarda büyük beğeni kazanan yapım ilk kez Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

HANGİ GÜN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi televizyonda ilk kez 22 Aralık Cumartesi günü saat 23.15’te fox televizyonda yayınlanacak.

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi hangi kanalda? Dünyanın En Güzel Kokusu 2 izle Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi saat kaçta? Dünyanın En Güzel Kokusu 2 konusu ne? Dünyanın En Güzel Kokusu 2 oyuncu kadrosu ne? Dünyanın En Güzel Kokusu 2 kimler oynuyor? Dünyanın En Güzel Kokusu 2 hangi gün?

OYUNCU KADROSU

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filminin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor. Filmin başrollerinde ise Rıza Kocaoğlu, Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir, Ege Aydan, Burak Altay, Gözde Kocaoğlu, Yasmin Erbil, Açelya Akkoyun, İrfan Kangı, İpek Erdem, Feriha Eyüboğlu ve Esra Ruşan yer alıyor.

Filmin yapımcılığını Fırat Parlak üstlenirken senaryo yazarlığını ise aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan Mustafa Uğur Yağcıoğlu yapmakta. Dünyanın En Güzel Kokusu 2’nin görüntü yönetmeni Cihan Gedik.

FİLMİN KONUSU NE?

TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde, Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi olarak bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya’yı zamansızca Hakan’ın ve bebek Elif Zeyno’nun yanından almıştır. Derya’nın ölümünün ardından yıkılan Hakan bir türlü toparlayamaz. Arkadaşlarının da yardımıyla kızı Elif Zeyno için hayata tutunmaya çalışır. Bir gün tesadüf eseri sıradışı ve kendi acılarıyla boğuşan bir kadın olan Candan ile tanışır. Yavaş yavaş Hakan’ın hayatına giren Candan, Hakan’la ilginç bir arkadaşlık kurar.