Dostlar Mahallesi Zehra Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 15:37
0

Eğlenceli senaryosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmayı amaçlayan dizide Kasap Zehra karakteriyle karşımıza çıkan oyuncu kimdir? Bütün karakterlerin ayrı ayrı çok eğlenceli olduğu Dostlar Mahallesinin Kasabı Zehra kim, gerçek adı, daha önce hangi dizilerde rol aldığı ile ilgili detaylar haberimizde.

Yayın hayatına başlamak için gün sayan dizinin oyuncu kadrosu, yayın günü, konusu ve nerede çekildiği en çok merak edilen konular arasında. Dostlar Mahallesinin en ilginç ve dikkat çeken oyuncularından bir tanesi de  Kasap Zehra abla. Tanıtım fragmanında Çağla Şikel’in camını taşladığı kasap dükkanın sahibi. Peki kim bu Dostlar Mahallesi dizisi kasap Zehra? İşte Ayrıntılar…

Dostlar Mahallesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dostlar Mahallesi Nerededir?

Alişan, Çağla Şikel, Hande Takipoğlu, Zeynep Eronat, Ceyhun Fersoy, Turan Özdemir, Buse Varol, Rus oyuncu Irina Ivkina ve Ersin korkut gibi birbirinden başarılı oyuncunun yer aldığı dizi Aralık ayında ekrana gelecek. Uzun süren çalışmalar sonucunda hazırlıkları tamamlanan Dostla Mahallesi, tanıtım fragmanıyla da büyük ilgi topladı. İstanbul’un özünü kaybetmemiş, sıcak, samimi ve bir o kadarda eğlenceli insanlarının aksiliklerle dolu maceraları konu alınacak.

Dostlar Mahallesi Zehra Kimdir? 

Dostlar Mahallesi dizisinde kasap Zehra olarak karşımıza çıkan oyuncunun gerçek kimliğini henüz öğrenemedik. Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz.