Dostlar Mahallesi Olga Kimdir? Iriva Ivkina Hayatı


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 20:53
1

Uzun süren çalışmaların ardından yayın hayatına başlayan Dostlar Mahallesi dizisinde Olga karakteriyle karşımıza çıkan yabancı oyuncu kimdir? Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Olga kim? Dostlar Mahallesi Olga kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dostlar Mahallesi, İstanbul’un özünü kaybetmemiş bir mahallesinde yaşamaya çalışan, sıcak samimi ve bir o kadarda eğlenceli insanların hayatlarını konu alıyor. Dizide Olga karakterini canlandıran oyuncu Irina Ivkina’dır. Irina Ivkina kimdir? Nerelidir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı?

Dostlar Durağı Bilge Kimdir? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri

Alişan ve Çağla Şikel’in kadrosunda yer aldığı dizi izleyen herkese keyifli dakikalar yaşatacak. Daha önce yayınlanan Cennet Mahallesi dizisiyle benzer bir senaryoya benzeyen Dostlar Mahallesi ilk bölümleriyle büyük ilgi topladı. Yeni sezonda komedi türünde çok fazla proje bulunmuyor. Dostlar Mahallesi bu eksiği kapatacak diye düşünüyoruz.

Dostlar Mahallesi Olga Kimdir? Iriva Ivkina 

Cem Yılmaz’ın başarılı filmi Ali Baba Yedi Cüceler’de tanıdığımız Rus oyuncu filmde Veronika karakterini canlandırmıştı. 1988 Rus doğumlu oyuncu ve model Türkiye’yi çok sevmiş ve kariyerine burada devam etmeye karar vermiştir. 1.78 boyunda 56 kg ağırlığındadır.  Rus İktisat Fakültesinde eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’de Emrah Şahin ile evlenmiştir. Tv 8’de yayınlanan 3 Adam talk Show’una katılarak kendini ülkemizde daha tanınır hale getirmiştir.

.

 

Comments are closed.