Dostlar Mahallesi Çağatay Kim? Sevgilisi Oynadığı Diziler 


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 10:17
0

Kanal D den yepyeni bir dizi seyirci ile buluşmaya hazır. Setinden, kostümlerine hersey titizlikle seçildi. Dostlar Mahallesi oyuncularindan bazı karakterler ise merak konusu oldu. Dostlar Mahallesinde Neriman Annenin oğlu Çağatay farklı karakteristik özellikleriyle en çok merak edilenler arasına girdi.

Peki Dostlar Mahallesi Çağatay’in gerçek adı nedir? yaşı boyu kilosu hakkında kısaca bilgi topladık sizler için paylaşıyoruz. Dostlar Mahallesi Çağatay gerçek adı Ceyhun Fersoy’dur. Fersoy 1982 yılında Istanbul’da dünyaya gelmiştir. 65 kilo olan Ceyhun Fersoy 1.70 boyundadır. 

Eğim hayatında mujdat Gezen Sanat Merkezi dokunuşları vardır. Bir müddet yurt dışında yasamis olsa da sahne eğitimlerini Turkiyede tamamlamistir.

Bir Demet Tiyatro dizisinden tanıdik gelen oyuncu daha sonra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, Kadirşinas, Tombala, Ikı Aile gibi dizilerde de boy göstermiştir. En çok 2004cyikinda tol aldığı Seksenler dizisinde sevilen oyuncu için Dostlar Mahallesi dizisi icin başarılar diliyoruz