Dolunay Oyuncularından Engin Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 14 Ekim 2017 : 15:08
0

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman’ın yer aldığı Dolunay dizisinde Engin karakterine hayat veren Balamir Emren kimdir? Yakışıklı ve başarılı oyuncu daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar…

Dolunay dizisinde Ferit’in yakın arkadaşını canlandıran Balamir Emren ilk olarak Kanal D ekranında yayınlanmış olan Akasya Durağı dizisiyle dikkatleri çekmiştir.

Cezmi Baskın, Melek Baykal, Zeki Alasya, gibi usta oyuncularla birlikte çalıştığı Akasya Durağı adlı dizide Mert karakterini canlandırmıştır.

Akasya Durağı dizisinden sonra yine oldukça başarılı yapımlar yapımlar arasında yer alan Böyle Bitmesin ve Aşkın Bedeli dizileri de Balamir Emren’in rol aldığı projeler olmuştur. Asıl çıkışını Dolunay dizisiyle yakalamıştır.

Dolunay Dizisi Engin (Kimdir? Balamir Emren)

1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu eğitiminin ardından oyunculuk yapmaya başlamıştır. Kariyerine ilk olarak reklam filmi oyunculuğu ile başlayan Balamir Emren sonrasında pek çok dizide yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. Balamir Emren profesyonel anlamda ilk oyunculuk deneyimini Duvar isimli dizide yapmıştır. Hafızalarda çok yer edinmiş olmasa da Akasya Durağı, Ammar 2: Cin Istilasi, Şeytanın Kabilesi, Korkma, Böyle Bitmesin, Aşkın Bedeli, Sinekli Bakkal, Mahşer, Duvar ve  Yola Geldik gibi yapımlarda rol almıştır.

Dolunay dizisinde Engin karakterine hayat veren Balamir Emren izleyenler tarafından oldukça sevildi. Kendisini bundan sonraki projelerde başrol olarak görmek sürpriz olmayacaktır.

Dolunay Dizisi Alya Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi