Dirilliş 29 Kasım 97. Bölüm Fragmanı-Sancar’ın Hükmü Ne Olacak?


Güncelleme: 23 Kasım 2017 : 11:25
0

Diriliş Ertuğrul’da dengeler sürekli bozulmaya devam ediyor. Dirilliş 29 Kasım 97. Bölüm Fragmanında Ertuğrul düşmanları karşısında kaybettiği zamanı yeniden kazanmak için çabalarken bir taraftan da düşmanları Ertuğrul’a karşı yeni ittifaklar ve planlar peşindedir. Diriliş 29 Kasımda ekrana gelecek olan 97. bölümü ile yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek gibi. İşte reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul’un gelecek hafta bölüm özeti ve fragmanı.

Diriliş Ertuğrul’un geçtiğimiz haftaki bölümünde Ertuğrul Simko ve Tekfur Ares’in adamlarından kurtulmuş ve obasına geri dönmüştür. Obada büyük bir heyecan uyanmış ve sevinç hakim olmuştur. Ancak Ertuğrul Hanlı Pazar’ın satılmak üzere olduğunu öğrenmiş ve bu mutluluğu yarım kalmıştır. Bunun akabinde Ertuğrul Alpleri ile birlikte Hanlı Pazar’a doğru yola koyulmuştur. Dirilliş 29 Kasım 97. Bölüm Fragmanında ilginç gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

 

Ertuğrul bir yandan Hanlı Pazar’ın satışına engel olacak hem de kendisine tuzak kuran Arel’le hesaplaşacaktır. Ertuğrul döndükten sonra tüm dengeleri alt üst etmiştir. Ancak bu, düşmanlarının daha sıkı bir şekilde Ertuğrul’a karşı birleşmelerine neden olacaktır. Ertuğrul’u zor ve meşakkatli günler beklemektedir.

Yeni 97. Bölümden Görüntüler

Dirilliş 97. Bölüm Fragmanı (29 Kasım) – Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=xX513GgnatE