Diriliş Yeni Fragman Neden Yayınlanmadı? 3 Ocak Diriliş Ertuğrul Neden Yok


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 08:37
0

TRT’nin reytingleri alt üst eden dizisi Diriliş Ertuğrul’un 3 Ocak yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. 27 Aralık 100. bölümü ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan Diriliş Ertuğrul 101. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Diriliş Ertuğrul 3 Ocak çarşamba var mı yok mu? Her bölüm sonunda gelecek haftanın fragmanı yada ön izlemesi yayınlanan dizinin 3 ocak yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin takipçileri Diriliş Ertuğrul 3 Ocak yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı, Diriliş Ertuğrul 3 ocak çarşamba var mı yok mu, Diriliş Ertuğrul neden yok sorularına yanıt aradı.


Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak 2018 Var Mı Yok Mu?


Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, her hafta rakiplerini gölgede bırakarak zirvenin sahibi olmayı başarıyor. Dizinin 100. bölümünde Karacahisar kalesini kuşatmak için harekete geçen Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz Alp’in Ares tarafından kaçırıldığını öğrenir ve çılgına döner. Savaşın ve zaferin tüm coşkusunu hissettiğimiz efsane bir bölüm ile izleyenleri atmosferine alan Diriliş Ertuğrul 3 Ocak 2018 çarşamba günü var mı yok mu? 

Dizinin takipçileri Diriliş Ertuğrul 3 Ocak fragmanı neden yayınlanmadı? Diriliş Ertuğrul 3 Ocak çarşamba var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul 3 Ocak çarşamba neden yok sorularına yanıt aradı. Diziseverlere kötü haberi verelim. Diriliş Ertuğrul 3 Ocak 2018 çarşamba günü yılbaşı tatili nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayacak. 3 Ocak çarşamba Diriliş Ertuğrul tekrar yada özel bölümleri ile ekrana gelecek.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Cengiz Coşkun, Didem Balçın, Hülya Darcan ve Serdar Gökhan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda dizi setinde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle bir hafta geç yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un 3 Ocak çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmemesi akıllarda sor işaretleri oluşmasına sebep oldu. Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor? Diriliş Ertuğrul erken final mi yapıyor? Diriliş Ertuğrul 3 Ocak çarşamba neden yok? 

Diriliş Ertuğrul 3 Ocak 2018 çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Sadece Diriliş Ertuğrul değil, yılın ilk haftası bütün dizilerin yeni bölümü yayınlanmayacak. Kanalların reklam anlaşmaları, maliyet hesapları ve vizyonları ilk haftalarda planlandığı için kanallar yılın ilk haftasını tatil yapma kararı alıyor. Çarşamba akşamı yayınlanan Meryem ve Hayat Sırları da tekrar yada özel bölümleriyle ekrana gelecek.

10 Ocak Çarşamba akşamı neler olacak? Kısaca bahsedelim. Ertuğrul geçtiğimiz hafta oğlu Gündüz’ün kaçırılması ile ertelediği Karacahisar kalesini bu haftaki 101. bölümde fetih için cenk edecek. Ertuğrul’un ve Turgut Alp’in yokluğundan istifade eden Bahadır Bey de oğlu ve alpleri ile birlikte Çavdar Obasında Aslıhan hatun’un otağını basar ve Aslıhan hatunun koltuğuna oturur. Bakalım Turgut Alp bu durumda ne yapacak? Turgut Alp Bahadır Beyi öldürecek mi?

Sizler Diriliş Ertuğrul’un 3 ocak çarşamba günü yeni bölümü ile ekrana gelmemesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Dizinin 3 Ocak çarşamba yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Bu konudaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=26m-pbMrEHU