Diriliş Sancar Bey Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 05:44
0

17 ocak çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde izleyenleri ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Bahadır Bey’in oğlu Sancar rolünü üstlenen Gürbey İleri senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Diriliş Sancar Bey neden öldü diziden neden ayrıldı, Diriliş Sancar Bey tarihte nasıl ölmüştür sorularının yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.


Diriliş Karaca Hatun Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı


Uzun zamandır Karacahisar kalesini almak için planlar yapan Ertuğrul Bey artık harekete geçmeye karar verir. Ve beyleri toplayarak kuşatma hakkında bir toplantı yapar. Bahadır Bey toplantı sırasında beklenmeyen bir hamle yapar ve mancınık için yardım edebileceğini söyler. Fakat asıl amacı Ertuğrul Bey ve Alpleri kuşatmaya gittiğinde fırsattan yararlanarak Çavdar Obasında beyliğini ilan etmektir. Bu uğurda Tekfur Ares’le bile iş birliği yapmıştır. Bahadır Bey’in Ares’le yaptığı plan sonucun Samsa ve pek çok Türk alpleri şehit olmuştur.

Bahadır Bey ve Sancar, Çavdar Obasını ele geçirmiş ve beyliklerini ilan etmiştir. Aslıhan Hatun ve Turgut Alp’i de esir almıştır. Duydukları karşısında şaşkına uğrayan Ertuğrul, Bahadır ve Sancar’ın kellesini almaya kararlıdır. Ertuğrul Bey obaya vardığında Bahadır Bey ile hesaplaşır. Şerefli Çavdar boyunun yürüdüğü yolu  kirlettiniz bunun bedelini canınızla ödeyeceksiniz der ve  kılıçlar çekilir yaşanan kısa mücadele sonucunda Ertuğrul Bey Sancar’ı öldürür. Ardından Bahadır’ın da infazı verilir ve kellesi alınır.

Diriliş Sancar neden öldü diziden neden ayrıldı sorularının yanıtını sizlerle paylaştık. Diriliş Ertuğrul’da Sancar karakterine hayat veren Gürbey İleri 102. bölüm itibariyle senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.