Diriliş Samsa Neden Öldü? Neden Diziden Ayrıldı?


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 10:08
1

Diriliş Samsa Neden Öldü? Neden Diziden Ayrıldı? Melih Özdoğan neden diziden ayrıldı? Diriliş Ertuğrul TRT 1 ekranlarında heyecanla izlenmeye devam ederken bu hafta artık Karacahisar kalesinin fethi başlamıştır. Ertuğrul ve alpleri tüm hazırlıkları tamamlamış ve Karacahisar’a cenge gitmek üzere yola koyulmuşlardır. Bahadır bey de Ertuğrul Bey’in güvenini kazanmak için Mancılıklar yapmış ve Ertuğrul’un yanında olduğunu göstermiştir ancak tabi bunun arkasında bir hainlik de olacaktır.

Önce oğlu Sancar ile Çavdar Obasına baskını planlamış sonra da Titan’a Ertuğrul’un planını anlatmıştır. Tabi Titan ve Ares de Ertuğrlun planına göre hazırlıklarını tamamlamış ve pusuya yatmışlardır. Bunun için önce Titan askerleri ile birlikte mancılık yapanlara saldırmışlar ve bir çok alpi şehit etmişlerdir. Samsa Titan’qa karşı büyük bir mücade vermiştir. ancak Samsa şehadet şerbetini yudumlamıştır. İşte o sahneler…

Samsa karakterini canlandıran oyuncu Metin Özdoğan senaryo gereği diziden ölerek ayrılmıştır. Başarılı oyuncuya yeni projelerde başarılar dileriz. Yeni dizilerden teklif aldığı gelen bilgiler arasında. Bakarsınız yeni bir dizide Metin Özdoğan karşımıza çıkar. Siz ne derseniz? Sizce Samsa karakterinin diziden ayrılması diziyi etkiler mi?

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm–Samsa’nın Şehadeti [/kirmizitext]

Comments are closed.