Diriliş Niko Kimdir? Tüccar Niko Kim?


Güncelleme: 22 Kasım 2017 : 23:14
0

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Tüm heyecanı ile izleyicileri ekran başını kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor.

Ertuğrul’un esir tüccarlarının elinden kurtulup obaya dönmesi ile Emir Saadettin ve Aresin bütün planları alt üst olmuştur. Ertuğrulun yokluğundan istifade edip Hanlı Pazara el koymak isteyen Emir Saadettin ve Ares Dündar Beyi de kandırmış ve Hanlıpazarı almak istemişlerdir.

O esnada Obaya dönene Ertuğrul bu oyunu bozmuş ve Hanlı pazarın pazarlığı esnasında ortaya çıkarak bu pazarlığı sonlandırmıştır. Ares de önce pazarın ticaretini ele geçirmek için Tüccar Niko’yu Nikea dan kaleye çağırmıştı ancak Ertuğrul’un pazarlığı bozması üzerine şimdi de Pazarın ticaretini bitirmek için Tüccar Nikoyu getirmiştir.

Atsız da Ertuğrul’un uğradığı süikastin arkasındakileri öğrenmek için Aresin komutanlarından birini almış ve Ertuğrulun karşısına çıkartmıştır. Ertuğrul da başına gelenlerin sorumlularını öğrenirken Tüccar Niko’nun da geleceğini öğrenir. 

Tüccar Niko karakterine kimin can vereceği henüz netlik kazanmadı. Karakterimizle ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşışmaya devem edilecektir.