Diriliş Marya Karakteri Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı


Güncelleme: 24 Ocak 2018 : 23:35
0

TRT 1 ekranlarının belkide bugüne kadar ki en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 4. sezonda da izleyicilerin ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizini 3. sezon finalinde bazı oyuncular diziden ayrılmış ve yerine yeni sezonda da yeni yüzler ve yeni karakterler dahil olmuştur. Diriliş Ertuğrul Marya Karakteri Kimdir Hangi Dizilerde Oynadı

Güzelliği ve cazibesi ile dikkatleri üzerine çeken Marya babası ile bir ticarete çıkmış ve seyahat esnasında korsanların saldırısına uğrayıp Levent Sülün’ün can verdiği acımasız ve asi birisi olan esir ticareti yapan Simko’nun en yakın arkadaşı tarafından rehin alınmış ve Simko’ya satılmıştır. Simko da Ertuğul’un ölüm kutlamalarında  Ares’e hediye etmiştir.

Peki Marya gerçekte kimdir? Marya’nın gerçek adı nedir? Marya’nın rol aldığı diziler neler? Marya karakterine can veren oyuncumuzun gerçek ismi Sera Tokdemir’dir. Sera Tokdemir 1981 Mersin doğumlu olup Bilkent Üniversitesi mezunudur. 

Zirve Sanat merkezinde oyunculuk ve tiyatro eğitimi alan güzel oyuncu ayrıca diksiyon ve etkili iletişim dersleri de almıştır.  Kapalı Çarşı, İstanbul çocukları, Kanıt, Hayat Devam Ediyor, Anasının Oğlu, Analı Oğullu ve Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır. Sizler Marya karakteri ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Diriliş dizisine neler katabilir? Sizce karakter ile oyuncu uyuşmuş mu? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Komutan Ares Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı? [/kirmizitext]

https://www.youtube.com/watch?v=yLlmSRcmaF8