Diriliş Hafsa Hatun Ölecek Mi?


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 16:39
0

Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul’da heyecan dolu sahneler tüm hızıyla devam ederken Hafsa Hatun ölecek mi sorusu izleyicinin gündeminde. Diriliş son bölümde göç için yola çıktıkları düşünülen Çavdar Obası Titan ordusunun baskınına uğrayacaktır. Hafsa Hatun ve Aslıhan Hatun’un da bulunduğu mücadele sırasında Diriliş Hafsa Hatun Ölecek mi? 


Diriliş Ertuğrul Altun Aba Kim? Gerçek Tarihte Altın Aba


Aslıhan Hatun ve Hafsa Hatun Titan ve ordusuna karşı durup savaşacaktır fakat güçleri yetmeyecek ikisi de düşman tarafından esir alınacaktır.  Baskından haberdar olan Bamsı çılgına dönecektir. Aldığı haber karşısında deliye dönen Bamsı baskının sorumlusu olarak Turgut Alpi sorumlu tutacak. Hafsa Hatun’un gebe olduğunu söyleyen Bamsı Turgut Alp’le kavga edecektir. Titan’ın eline geçen Hafsa Hatun ölecek mi? Bamsı’nın eşi Hafsa Hatun ölecek mi? 

He hafta nefes kesen sahneleriyle izleyenleri atmosferine almayı başaran Diriliş Ertuğrul’da diğer bir gelişme de Ertuğrul cephesinde yaşanıyor. Ares’i Sultan Alaaddin huzuruna götürmek için Konya’ya yola çıkan Ertuğrul Bey yolda beklenmeyen bir haberle karşı karşıya kalacaktır. Aresle ilgili bir haber olduğunu düşündüğümüz konu hakkında kısa bir analiz yapalım. Ares Ertuğrul Beyin elinden kaçmış olabilir. Kendisine öldü süsü vererek farklı planlar eşinde koşabilir. Fakat en önemlisi ve izleyenlerin en çok merak ettiği konu Diriliş Hafsa Hatun ölecek mi? 

Diriliş Hafsa Hatun ölecek mi sorusunu sorgulayan diziseverlere güzel haberi verelim. Hafsa Hatun ölmeyecek. Aslıhan Hatun ve Hafsa Hatun Titan’ın elinden kurtulmayı başaracak.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç ve Cemal Hünal’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul 106. bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaracak. Başladığı andan itibaren her dakikası heyecanla izlenen dizide Diriliş Hafsa Hatun ölecek mi?, Diriliş Alaaddin Sultan ölecek mi? Diriliş Ares kaçtı mı? soruları yine gündemi meşgul edecek.