Diriliş Göktuğ Öldü Mü? Arda Öziri Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 04:03
0

Diriliş Ertuğrul yine çok konuşulacak bir bölüme daha imza attı. Dizinin son bölümünde nefes kesen sahnelerden biride Emir Saadettin’in en has adamı Göktuğ’un vurulması oldu. Ertuğrul Bey’e kafa tutan Göktuğ  öldü mü? Diriliş Göktuğ karakterine hayat veren Arda Öziri diziden neden ayrıldı? Diriliş Göktuğ öldü mü sorularının detaylı yanıtı haberimizin devamında…


Diriliş Ertuğrul Ares Nasıl Müslüman Oldu? Gerçekten Müslüman Oldu Mu


Her hafta çarşamba akşamları Trt ekranlarında izleyiciyle buluşan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Ertuğrul, muhteşem bir planla Ares’i gizlice saraya getirmiştir. Ertuğrul’un amacı Ares’in Emir Saadettin’le iş birliği yaptığını Sultan’ın huzurunda itiraf ettirmektir. Planları yolunda giden Ertuğrul Ares’i sultanın huzuruna çıkardığında herkes şok olur. Emir Saadettin’le yaptıkları iş birliğini tüm detaylarıyla anlatan Ares; Saadettin’i oldukça zor durumda bırakır.

Yaşananlardan sonra zindana atılan Saadettin; “Bunların hesabını bir bir ödeyeceksin Ertuğrul İbreti alem için seni sarayın kapısında sallandıracağım” sözleriyle intikam yemini eder. Emir Saadettin’in en has adamı olan Göktuğ, Ares’i en savunmasız anında kıstırır ve tam kellesini almak üzereyken Ertuğrul’un hamlesiyle amacına ulaşamaz. Kısa bir arbedenin ardından Ertuğrul Göktuğ’u öldürür. Ve adamlarına ölüsünü Emir Saadettin’in önüne atmalarını söyler.

Diziye 4. sezonda Emir Saadettin’in sağ kolu ve en güvendiği adamı olarak dahil olan usta oyuncu Arda Öziri Diriliş Ertuğrul dizisine 28 şubat yayınlanan yeni bölümle senaryo gereği ölerek veda edecek. Kimi zaman yeni oyuncuları kimi zaman kayıplarıyla adından söz ettiren Diriliş Ertuğrul tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor.

Diriliş Göktuğ öldü mü ölecek mi sorularını da böylece yanıtlamış olduk. Diriliş Ertuğrul son bölümde yaşanan en etkileyici sahnelerden biride Tekfur Ares’in Müslüman olmaya karar vermesi oldu. Ertuğrul’un yardımı ile kelime-i şehadet getiren Ares İslam dinini seçerek Müslüman oldu.