Diriliş Eynece Kim? Almılanın Kardeşi Eynece Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 09:45
1

Saadettin’in ölümünden sonra diziye yeni karakterler dahil olmaya devam ediyor. En son Saadettin kellesi gitmiş ve Ertuğrul Sultan’dan Söğüt’e yerleşmek için destur almıştır. Ancak Ertuğrul’a yeni düşmanlar gelmiştir. Almıla hatun ve kardeşi Eynece iyi niyetlerinin ardında şeytani planları mı vardır. Diriliş Ertuğrul Eynece kimdir?

Düzgün ticaret yapmak için pazardan yer isteyen Almıla hatun ticaret için geldiğini söyledi. Üç benliğinde meşe palamutu çok olduğu için tabakhane kurup iş vereceğiz. İşimi hakkıyla yapmak için geldim. Ertuğrul ise adalet kendisinin olduğunu söyleyerek dericilere sözümden çıkarsanız derici değil otağına yolluk olursunuz diyerek gözünü korkuttu.

Ne için geldi gerçekten amacı ticaret mi yoksa başka bir şey mi gelecek bölümlerde şahit olacağız. Ertuğrul bey de adamlarını iyice tembihledi ki bunlara dikkat edin gözünüzü bunlardan ayırmayın dedi.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Almıla Hatun Kimdir? Tarihte Var mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Almıla, kardeşi Eynece ve adamları hiç tekin insanlar değillerdir. Amaçları Ertuğrul obasına ve pazarına sızıp kendilerini zengin etmektir. Bu tipler paraya taptıkları için Ertuğrul’u para karşılığı satacaklardır. Ertuğrul’a karşı düşman kuvvetlerle bir olup içerden bilgi sızdıracaklardır. Geniş bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Comments are closed.