Diriliş Ertuğrul’dan 4. Sezon Olacak mı? Resmi Açıklama Geldi mi?


Güncelleme: 6 Mayıs 2017 : 02:08
0

Trt 1 ekranlarının reyting canavarı dizisi Diriliş Ertuğrul en sevilen ve en çok izlenen diziler arasına girmeyi başardı. Bu sevgi dizinin devam edip etmeyeceği yönündeki gidişatı da etkiledi. Resmi olmasa da dizinin akıbeti ile ilgili bir açıklama geldi. İşte detaylar.

Daha önce dizinin 2017 yılında final yapıp yapmayacağı ile ilgili haberimizi buradan vermiştik. Ancak kanal ve yapım şirket ile yapılan toplantılar da belli ki bir kara çıkmış. Bu kararı bizlere dizinin oyuncularından birisi aktardı.

Evet ekranların rekortmen dizisi TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi Diriliş “Ertuğrul” dan seyircilerine müjdeli haber geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Çağdaş Onur Öztürk, Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığı Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı dizi önümüzdeki sezonda ekranlarda olacak ve  dolayısı ile dizinin 4. Sezonu 2017-2018 sezonunda ekranlarda olacak.

Dizinin başrol oyuncu Engin Altan Düzyatan önümüzdeki sezon dizinin ekranda olacağını katıldığı bir söyleşide ağzından kaçırdı. Diriliş “Ertuğrul” yeni bölümleriyle Her Çarşamba 20:00’de TRT 1’de. Diriliş Ertuprul dizisi ile ilgili tüm haber ve yorumları buradan takip edebilirsiniz…