Diriliş Ertuğrul Tüccar Niko Kimdir?


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 21:57
0

TRT1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul tüm heyecanı ile devam ederken diziye yeni oyuncular da dahil olmaya devam ediyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziye son olarak Şovalye Titan karakteri ile Ogün Kaptanoğlu dahil olmuştu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde Ertuğrul tam da Karacahisar Kalesini feth edecekken Emir Saadettin Aslıhan Hatun ile Turgut Alp’i zehirlemiş ve kaleni fethi ertelenmişti.

Tabi bu esnada Ares de Ertuğrul’un kaleyi basmasına karşın tedbir alamaya başlamıştır. Bunun için hem Erturğul’un panzehiri bulmasına yardımcı olup Turgutalp ve Aslıhan Hatun’un kurtulmasını sağlamış hem de Hanlıpazar da tiareti elinde tutmak için Nikea’dan bir tüccar istemişti.

Nikea’dan Ares’in isteği üzerine gelen Tücccar Niko sadece kendisini koruyan askerlerle değil Kaleyi koruyacak askerleri de yanında getirir. Ancak Ertuğrul da bunu fırsata çevirmiş ve askerleri öldürüp yerine kendi alplarini yerleştirerek kaleye girmiştir.