Diriliş Ertuğrul Setinde Büyük Kaza! Hangi Oyuncu Kılıçla Yaralandı?


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 15:10
0

Trt’nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’un setinde istenmeyen bir olay yaşandı.

Dizi çekimleri devam ederken bir anlık dikkatsizlik sonucu ünlü oyuncu kılıçla yaralandı!

Trt ekranlarında Çarşamba günleri ekranlara gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul’un setinde büyük bir kaza yaşandı. Hürriyet’in haberine göre dizide İlbilge Hatun karakterini canlandıran Hande Soral sette kaza geçirdi.

Hande Soral kılıçların çekildiği bir sahnede bir anlık dikkatsizlik sonucu elinden yaralandı. Karşısındaki oyuncuya olması gerekenden daha fazla yaklaşan Soral, oyuncunun salladığı kılıç nedeniyle yaralaranarak eli kesildi.

Çekimlerin hemen durdurulduğu Diriliş Ertuğrul setinde Hande Soral’a ekip arkadaşları tarafından anında müdahale edildi. Ciddi bir durum olmamasına karşın Hande Soral tedbir amacıyla hastaneye götürüldü. Oyuncunun eli pansuman sonrası bandajlandı.

Hande Soral kim? Hande Soral kimdir? Hande Soral kaç yaşında? Hande Soral kardeşi kim? Hande Soral eşi kim? Hande Soral evli mi? Hande Soral boyu kaç? Hande Soral hangi dizilerde rol aldı?

HANDE SORAL KİMDİR?

Hande Soral 2 Şubat 1987 yılında Bursa İnegöl’de dünyaya geldi. 31 yaşındaki güzel oyuncu başak burcu. Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile dünya evine girdi. Bensu ve Betirhan adından ikiz kardeşleri var ve Soral gibi oyunculuk yapıyorlar.

İlkokul ve ortaokulu Bursa’da bitirdi. Lise öğrenimini yine Bursa’da olan İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Üniversite öğrenimi için İstanbul’a geldi ve Bilgi Üniversite’sinin Psikoloji bölümünde eğitimini tamamladı.

KOMEDİ DÜKKANI İLE TANINDI

Oyunculuğa izleyici olarak gittiği Komedi Dükkanı’nın bir bölümünde sahneye konuk oyuncu olarak çıkmış ve program bitiminde yapımcı tarafından oyunculuk yapması konusunda teklif almıştır.

2008 yılında Soral’ın ‘Komedi Dükkanı’ adlı programı izlemeye gitmesi ile tüm hayatı değişti. Tolga Çevik’in oynadığı Fırat Parlak’ın yönetmenlik yaptığı ‘Komedi Dükkanı’ adlı programa Çevik Soral’ı misafir olarak sahneye çıkardı.

Yönetmen Parlak Soral’ın performansını beğendi ve ona oyuncu olayı teklif etti. Bu teklif üzerine Soral’ın tüm hayat çizgisi değişti ve oyunculuğa yöneldi.

HANGİ FİLM VE DİZİLERDE ROL ALDI?

2008 Komedi Dükkanı Hande Soral 2. Sezon Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi

2008 – 2011 Küçük Kadınlar Armağan Gezici Televizyon Dizisi

2011 Bir Günah Gibi Televizyon dizisi

2012 – 2013 Alev Alev Ümran, Televizyon dizisi

2013 Fatih Gevherhan Sultan Televizyon dizisi

2014 Çalıkuşu Azelya Televizyon dizisi

2014 Yılanların Öcü Fatma Televizyon dizisi

2014 Birleşen Gönüller Cennet Sinema filmi

2016 Kalbim Yangın Yeri Leyla Televizyon dizisi

2017 – Evlat Kokusu Zeynep Televizyon dizisi