Diriliş Ertuğrul Sancar Öldü mü? Gürbey İleri Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 06:06
1

Trt1 ekranlarında izleyici ile buluşan diriliş Ertuğrul dizisinde aksiyon ve heyecan bitmek bilmiyor. Bahadır ve oğlu Sancar obayı ele geçirmiş ve Aslıhan Hatun ile Turgut Alp’i rehin almışlardır. Diğer taraftan bu bilgi Ertuğrul’a ulaşmıştır. Dizinin 102 bölüm fragmanında Ertuğrul Bahadır ve Sancar’dan intikam almak için onların üzerine gitmiş ve kılıcı kınından çıkarmıştır. Fragmanı izleyenler Diriliş Ertuğrul Sancar Öldü mü? sorusunun cevabını aramaya başladılar.

[kirmizitext]Diriliş Bahadır Bey Öldü Mü? Tarihte Bahadır Bey Nasıl Ölmüştür Tıklayınız[/kirmizitext]

Ertuğrul Karacahisar kalesi ile ilgili hazırlıkları tamamlamış ve Titan’a ve Ares’e son darbeyi vurmak için hazırlıklarının sonuna gelmiştir. Karacahisar’ın fethi için önemli olan mancınıkların yapım işini ise Bahadır Bey’e vermiştir. Hain Bahadır ise Titan ile anlaşıp mancınıkların yapım yerine baskın düzenletmiş ve tüm mancınıklar imha edilmiştir. Bu esnada Bahadır ve oğlu Sancar ise Çavdar Obasına baskın düzenlemiş ve Aslıhan’ı esir almıştır. Sonrasında ise Turgut Alp gelmiş o da Sancar  ve adamları tarafından etkisiz hale getirilip rehin alınmıştır. Bahadır ve Sancar Ertuğrul’un kılını tatmak istemektedirler. Dizinin takipçileri Diriliş Ertuğrul Sancar öldü mü? Diriliş Ertuğrul Sancar ölecek mi? Diriliş Ertuğrul Gürbey İleri diziden ayrıldı mı sorularına yanıt aradı.

Ertuğrul Çavdar Obasına gidip Bahadır ve Sancar ile hesaplaşacak ve Sancar Ertuğrul’ın kılıcı önünde can verecektir. Ertuğrul obanın ele geçirildiğini öğrenince yönünü Çavdar obasına çevirir. ancak Obanın yolu üzerine Titan pusu atmış ve Ertuğrul’u öldürmek istemektedir. Bahadır bunu bildiği için rahattır. Ancak Ertuğrul bu tuzağı geri püskürtür ve Çavdar obasına varır. Bahadır ve Sancar şimdi Ertuğrul’un kılıcı önünde aman dilemektedirler. Sancar dizide baskın bir karakter olmadığı için ölerek diziden ayrılması normaldir. Peki Sancar karakterini canlandıran Gürbey İleri kimdir? Diriliş Sancar öldü mü, Gürber İleri diziden ayrılıyor mu sorularının  yanıtını böylece siz takipçilerimizle paylaşmış olduk.

Gürbey İleri, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyuncunun kariyeri Arka Sıradakiler dizisi ile başlamış ve 2008 yılında ise Ayakta Kal filminde Berkin’in arkadaşı rolüyle karşımıza çıkmıştır. 1988 İstanbul doğumlu olan oyuncu 185 cm boyundadır.

Comments are closed.