Diriliş Ertuğrul Neden Başlamadı? Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 28 Eylül 2018 : 09:09
2

Trt1 ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul 2018-2019 sezonuna henüz başlamadı. Dizinin fanlarını da endişeye sevk eden bu gecikme kulislerde konuşulmaya başlandı. Diriliş Ertuğrul Neden Başlamadı? Diriliş 5. sezon ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul gelen bilgilere göre yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezon hikayesine uygun olarak senaryoda ve karakterlerde değişiklikler yapıldı. Aynı zamanda dizi setinden çıkan bazı yangın haberleriyle de gündeme gelen Diriliş’teki gecikmelerin sebebinin bunlar olduğunu tahmin ediliyor.

Diğer taraftan ülkedeki döviz artışının dizi sektörüne de yansıması ile oyuncularla yeni anlaşmalar da yapıldı. Tüm sözleşmelerin gözden gerçirildiği ve revi edildiği dizinin yeni sezona başlaması tüm bu nedenlerden dolayı gecikti.

Diriliş Ertuğrul 208-2019 seoznu 5. sezonu ile ekranlara gelecek. Diriliş 121. bölüm ile sezon finali yapmış ve yeni sezonu 122. bölüm ile açacak. Diriliş 122. bölüm ne zaman yayınlanacak? Diriliş büyük ihtimal Ekim ayı içerisinde yeni sezona başlayacak. Yapımcıdan da konu ile açıklama geldi.

Diriliş’in yapım ekibi yeni sezonla ilgili bilgiler verdi. Açıklamada ; “Diriliş Ertuğrul” dizimizin yeni sezon hazırlıklan tüm hızıyla devam etmektedir. “Diriliş Ertuğrul” daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalannı hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65’ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da “Diriliş Ertuğrul” konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.” dendi.

Diriliş Ertuğrul 122. Bölümde neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım. Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti.

Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Ataç kimdir? Gerçek adı oynadığı diziler? <<<tıkla[/kirmizitext]

Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm Yeni Sezon Fragmanı-Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=2fAeBZ6-dl4

Comments are closed.