Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Yayın Tarihi


Güncelleme: 27 Eylül 2017 : 00:04
0

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul 2017-2018 sezonu ne zaman başlıyor? Dizinin 2017-2018 sezonu yayın tarihi kesinleşti mi?

Engin Altan Düzyatan‘ın başrolünde olduğu Diriliş Ertuğrul sezonu yayınlandığı üç sezonu geride bıraktı. 3 sezon boyuncu izleyicilerin diziye olan ilgisi ve sevgisi artarak devam etti. Bu nedenle üç sezon olarak düşünülen dizi dördüncü sezonda da izleyicisi ile buluşma kararı aldı.

Diriliş Ertuğrul Hayme Ana Diziden Neden Ayrıldı mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yayınladığı üç sezonu boyunca diziye birçok oyuncu katıldı ve ayrıldı. Tarihi olayların akışına bağlı kalınarak hazırlanan senaryo gereği dizinin sevilen birçok ismi diziye veda etti. Yeni sezonda da bazı oyuncular artık dizide yer almıyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılan oyuncuları sizlerle paylaşmıştık. Ayrılan oyuncular netleştiğine göre dizinin yayın tarihinin belli olmasına da az bir zaman kaldığı tahmin ediliyor.

Diriliş Ertuğrul dizisi üçüncü sezon finalini yaparken Ertuğrul Gazi büyük bir yara almıştı. Ancak yeni sezonda Engin Altan Düzyatan’ın diziden ayrılması beklenmiyor. Bu nedenle Ertuğrul Gazi’nin aldığı yara iyileştirilecek ve kaldığı yerden devam edecektir.

Diriliş Ertuğrul dizisinin geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine Çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşması bekleniyor. Çarşamba akşamları son üç senedir izleyicilerin Diriliş gecesi olarak geçiyor. Ancak yayın tarihi kesin olarak belli olmadı. Ekim ayının ortaları ya da sonlarına doğru dizinin yayın tarihi ile ilgili kesin bilgilere ulaşabiliriz.

Sizce Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlamalı? Dizinin ne zaman başlamasını istersiniz? Diriliş Ertuğrul dizisinin dördüncü sezonu ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 2017-2018 4. Sezon Dizi Seti Nerede? Çekimler Nerede Yapılıyor?