Diriliş Ertuğrul Karaca Hatun Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 21:11
1

Diriliş Ertuğrul bomba bir sezon açılışı yaptı. Dizide yeni karakterlerin oldukça fazla olması dikkatlerden kaçmadı. Trt1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bu sezonda herkesi ekranlara kilitleyecek gibi. İsteseniz Diriliş Ertuğrul yeni sezon oyuncusu karakteri Karaca Hatun kim, hangi oyuncu canlandırıyor, yakından tanıyalım. İşte Diriliş Ertuğrul Karaca Hatun Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon Karaca Hatun karakterini canlandıran oyuncumuz Aslıhan Güner’dir. Aslıhan Güner güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatlerden kaçmıyor. Dizide Karaca Hatun’u oynayan oyuncu Aslıhan Güner kimdir? Öncelikle Karaca Hatun karakteri şeytani bir kadındır. Bahadır Bey’le evlidir ve ona erkek evlat vermek için her şeyi yapmıştır. Ancak erke evlatları olmamıştır. Karaca Hatun savaşçı, avcı bir kadındır. Aynı zamanda dili çok sivri olan Karaca Hatun yeri geldiğinde sözleri ile karşısındakini yerle bir edebilir.

Aslıhan Güner, 1987 İstanbul doğumludur. Baba Sivaslı anne ise Malatyalı’dır. 170 cm boyunda olan güzel oyuncu 57 kg ağırlığındadır. Güner oyunculuk eğitimini Barış Manço Kültür Merkezinde almıştır. Güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de hep önde olmuştur bir çok dizi ve sinema projesinde rol almıştır. İlk defa 2002 yılında Sırlar Dünyası dizisinde rol almıştır. Daha sonra ise En İyi Arkadaşım, Büyük Buluşma, The İmam, Çemberimde Gül Oya, Selena, Esir Kalpler, Eksi 18 gibi projelerde rol almıştır.

2013 yılında Şevkat Tepe isimli dizi çekimlerinde tanıştığı rol arkadaşı Mert Kılıç ile evlenmiştir.


Diriliş Ertuğrul (2017-2018) Diziye Yeni Gelen Oyuncular? 4. Sezon Oyuncu Kadrosu<<<tıklayınız


Diriliş Ertuğrul Aslıhan Güner Kimdir? Video

 

Comments are closed.