Diriliş Ertuğrul Kaledar Günalp Öldü mü Ölecek mi? Engin Öztürk Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 14:53
3

Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olan Kaledar Günalp karakteri dizide Ertuğrul has adamlarından birisi olmuş ve Selçuklu Devletine sadık bir nefer olarak Ertuğrul’un yanında kılıç kuşanmıştır. Ertuğrul ise Saadettin’i öldürmenin zevkini yaşamadan etrafı yeni düşmanlarla çevrilmiştir. Günalp ise bu düşmanlara karşı istihbari bilgi toplamakla görevlendirilmiştir. Çünkü bu düşmanlar Günalp’in deyim ile “koyun postuna bürünmüş koyunlardır”.

Günalp obaya yeni gelen Almila hatun ve yanındakilerden şüphelenmektedir. Bu şüphelerini Artuk Bey’e söyler ve Almila Hatun’u ve diğerlerini teftişe gideceğini söyler. Tabakhaneye giden Günalp orada Almila ve diğerleriyle oturur ve biraz sohbet eder. Sohbet etnasından onlar hakkında bilgi alır.

Kısa süre sonra şüphelerinde haksız olmadığını anlar. Çünkü Almila’nın adamlarından birisinin kullandığı ok ve yay Günalp’in dikkatini çeker. Yay moğol yayıdır ve bu yayı kullanmak maharet ister. Küçük yaşlarda bu yayla çalışmak gerekmektedir. Savaş sanatlarında uzman olan Günalp hemen olayı çözer ve oradan uzaklaşır.

[mavitext]Diriliş Ertuğrul Ögeday Karakteri Diziye Ne Zaman Girecek? Kim Canlandıracak? için tıklayınız[/mavitext]

Almila ise Günalp’in uyandığını hisseder ve onu ortadan kaldırmanın en iyi çözüm olduğunu düşünür. Günalp Obaya gitmeden öldürülmelidir. Onu öldürmesi için adamını görevlendirir. O sırada Sugay Hatun kaçırılmıştır. Günalp Bey onu kurtarmak için yola koyulur. Hemen ardından da Almıla hatun harekete geçer. amacı Sugay Hanım’ı Günalp’ten önce kurtarıp onun güvenini kazanmaktır.

Ve Sugay hanım Günalp tarafından kurtarılır ve Almıla da ona yardım etmiştir. Almıla bu şekilde obadakilerin güvenini kazanmıştır. Ancak Günalp’in şüpheleir son bulmamıştır. Günalp Almıla ve adamlarının üzerindeki sır perdesini kaldıracak ve onların gerçek yüzünü gösterecektir. Ancak bu uğraş Günalp’in ölümü ile sonuçlanacaktır. Günalp karakterini canlandıran oyuncu Engin Öztürk diziden ayrılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te spor yapan Engin Öztürk magazincilerin sordukları sorulara samimi cevaplar verdi. Engin, Diriliş dizisindeki işinin bittiğini ve yeni projelerle ilgili teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Yaz dizisinde oynamayacağını söyledi. Bu açıklamalarda Diriliş’te Günalp kararakterinin öleceği iddialarını güçlendirdi. Son dakikaka gelişmeleri için bizleri takipte kalın. Sevilen oyuncu Engin Öztürk’ün 2018-2019 yeni projesini yukarıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

3 YORUMLAR

Comments are closed.