Diriliş Ertuğrul Banu Çiçek Kimdir? Güzel Oyuncu Hakkında Tüm Detaylar!


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 10:09
0

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan’ın tabiri caizse kankası, sırdaşı ve yakın dostu Banu Çiçek oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Önce Banu Çiçek karakteri kimdir biraz bilgi verelim. Banu Çiçek, Dodurga obasının güzel olduğu kadar savaşçı ruhlu deli tayıdır. Halime Sultan’ın en iyi dostu olduğu gibi Doğan’la evlenmiş ve Kayı boyunun gelini olmuştur. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken Banu Çiçek’i canlandıran oyuncu kimdir? Adı nedir, kariyeri, sevgilisi, yaşı ve diğer bilgilerini haberimizden okuyabilirsiniz.

Banu Çiçek karakterini canlandıran güzel oyuncu Ezgi Esma Kürklü’dür. Ezgi Banu Kürklü, 1982 İstanbul doğumludur. İngilizce-Fransızca ve Türkçe mütercim tercümanlık bölümü mezunu olan Ezgi küçük yaşlarda ilgi duyduğu oyunculukla fırsat buldukça ilgilenmiştir. Kendisini geliştirme adına Amerika’ya gitmiş ve orada oyunculuk dersleri almıştır. Güzel oyuncunun ilk deneyimi Banu Çiçek karakteri ile Diriliş Ertuğrul dizisi ile olmuştur. Bu anlamda güzel oyuncunun kariyeri hakkında çok fazla bilgi mevcut değildir.

Ezgi Esma Kürklü’nün bazı özelliklerini söyleyecek olursak; 62 kg ağırlığındadır. 176 cm boyunda olan oyuncu Başak burcundadır ve kahverengi gözlere sahiptir. Şuan için bilinen bir ilişkisi yoktur yada özel hayatını çok gizli yaşamaktadır.

[kirmizitext]Sadettin Köpek Ölecek mi? Tarihte Nasıl Ölmüştür?[/kirmizitext]

[mavitext]Peki sizlerin oyuncu Ezgi Esma Kürklü hakkında görüşleriniz nelerdir. Gelecek vaad eden bir oyunculuğu var mı? Sektörde uzun süre kalıcı olur mu?[/mavitext]