Diriliş Ertuğrul Aslıhan ve Turgut Alp Yorum Sayfası


Güncelleme: 30 Kasım 2017 : 00:51
2

Diziden elim bir zehirlenme vakası ile ayrılan iki isim. Aslıhan ve Turgut Alp. Bir birlerini deli gibi seven çifti ölüm bile ayıramadı. Esma Sultan ve Saadettin Köpek’in hain planı Aslıhan ve Turgut’u birbirlerinden belki dünyada ayırdı ama ahirete de beraber yürüdüler. Sizlerde bu güzel çiftimiz hakkında ve diziden ayrılmaları konusunda duygu ve düşüncelerinizi yorum yaprak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun Kimdir?

Aslıhan, Candar Bey’in tek kızı ve en küçük çocuğudur. Kibar, naif ancak bu yapısından beklenmeyecek derecede iyi savaşçıdır.


Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı?<<<tıkla


Diriliş Ertuğrul Turgut Alp Kimdir?


Diriliş Ertuğrul Turgut Alp (Cengiz Coşkun) Neden Diziden Ayrıldı mı? Hangi Dizide Oynayacak?<<<tıkla


Ertuğrul Bey’İn En İyi Dövüşen Alplarından Biridir. Zeki, Sabırlı Ve Ketum Bir Yapıya Sahiptir. Güçlü Ve Mücadeleci Yapısı Ona Dövüşlerde Avantaj Sağlar. Dövüşler De Balta Kullanması, Onu Diğer Alplarden Ayıran Bir Özellik Olduğu Kadar, Düşmanları İçin De Bir Korku Kaynağıdır. Turgut Alp, Namı Diyara Yayılmış, Sadakati Ve Yetenekleriyle İnsanların Takdirini Kazanmış Değerli Bir Savaşçıdır. Turgut Alp’in ölüp ölmediği şuan için kesin değildir. bu bilgiyi de paylaşmak istedik. Turgut Alp son anda iyileşip Aslıhan’ın intikamını alabilir.

Sizce bu ikilinin diziden ayrılması doğru bir karar mıydı? Aslıhan ve Turgut Alp hikayesi nasıl sonlanmalıydı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.