Diriliş Ertuğrul 6 Aralık Neler Olacak? 98. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 08:42
1

Diriliş Ertuğrul heyecan dolu bir bölümle haftayı noktaladı. Ancak yeni bölümde neler olacak izleyenlerin aklında soru işaretleri kaldı. Bahadır idam mı edilecek? Saadettin Köpek açığa mı çıkacak? Diriliş Ertuğrul 6 Aralık Neler Olacak? 98. Bölüm Fragmanı ve fazlası haberimizde. İşte yeni bölüme dair detaylar.

Geçtiğimiz hafta Aslıhan Hatun ve Turgut Alp zehirlenerek ölmüşlerdir. Saadettin Köpek’in bu hamlesi Ertuğrul ve Alpleri moralman çökertmiştir. Bahadır Bey idam mı edilecek? Bu olaylardan kim zararlı çıkacak. Esma Hatun mu yoksa Bahadır Bey mi idam edilecek?

Ares, Hain Planını Gerçekleştirebilecek mi?
Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mâni olmak isteyen Emir Saadeddin ise Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karaca Hisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?
Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

98. Bölüm Fragmanı

Comments are closed.