Diriliş Ertuğrul 5. Sezon Yeni Gelen ve Çıkan Oyuncular, Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 21:24
1

Diriliş Ertuğrul yeni sezon hazırlıklarını tamamlarken kadrosuna da yeni isimler davet etmeye devam ediyor. 5. Sezonda yeni hikaye ve yeni karakterlerle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Diriliş Ertuğrul’da yeni sezonda hangi oyuncular yer alacak, tüm detayları bu yazımızı altında sizler için derledik.

Engin Altan Düzyatan’ın başrollerinde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi 4 sezonu geride bıraktı. Her sezonda reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul da bu sezonda aksiyon dolu sahnelerle adından sıkça söz ettirecek. Öyle ki dizinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. İşte Diriliş Ertuğrul 5. Sezon yeni gelen oyuncuların tam listesi

Diriliş Ertuğrul İlker Aksum kimdir?

İlker Aksum 1971 İstanbul doğumludur 173 santimetre boyunda olan İlker Aksum 2008 yılında evlendiği Belgin Erdoğan ile 2012 yılında boşanmıştır İlker aksumun rol aldığı önemli yapımlar 20 dakika, Yabancı Damat, kötü yol, Canım Ailem, Bizim Büyük Çaresizliğimiz gibi yapımlardır.

Diriliş Diriliş Ertuğrul Enis Yıldız kimdir?

Enes Yıldız 1972 yılının Ocak ayında Almanya’da dünyaya gelmiştir Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimini alan Enes Yıldız Daha sonra birçok yapımda rol almıştır. Dur almış olduğu bazı yapımlar şunlardır; Cesur Yürek, Eve Dönüş, Poyraz Karayel, Nerde O Yeminler, Merhamet, Medcezir ve Mor Menekşeler gibi dizilerde rol almıştır.

Diriliş Diriliş Ertuğrul Eser Karabil kimdir?

Eser karabil 1980 yılında İzmir’de doğmuştur şu an 38 yaşında olan oyuncu Dokuz Eylül Güzel Sanatlar fakültesinde oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. People Talent management ajansına bağlı olarak kariyerine devam eden Eser Karabil, Fazilet Hanım ve Kızları, Muhteşem Yüzyıl Kösem,Ne Gelen Var Ne Gibi, Karagül, Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

Diriliş Ertuğrul Gökçe Aytaç kimdir?

Gökçe Aytaç en son erkenci kuş dizisinde polen karakterini canlandırmış ve oldukça sevilmiştir. Şimdi ise Diriliş dizisinde Evdokya karakterini canlandıracaktır. Tam adı Kimya Gökçe Aytaç olan güzel oyuncu 989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Craft oyunculuk atölyesinde temel oyunculuk eğitimi alan Gökçe Aytaç profesyonel oyunculuk hayatına başlamıştır. Yahşi Cazibe, Zeyrek ile çeyrek, kertenkele, ideal koca Servet, ufak tefek cinayetler ve rüzgarın kalbi gibi dizilerde rol almıştır.

Diriliş Diriliş Ertuğrul Ünal Silver kimdir?

Ünal Silver İstanbul’da 1948 yılında doğmuştur 181 santimetre boyunda olan oyuncu yengeç burcundadır. sinema ve dizi oyuncusu olarak kariyerine devam eden oyuncumuz Hamburg, Berlin, New York ve Londra gibi birçok uluslararası bölgelerde oyunculuk eğitimleri almıştır.Duayen oyuncunun rol aldığı bazı önemli diziler şunlardır; Kuzey Güney, Poyraz Karayel, Çakallarla Dans 3, Çarşamba, Aşk Yalanı Sonra, Diriliş Ertuğrul Ve dahası…

Diriliş Diriliş Ertuğrul Hande Soral kimdir?

Hande Soral Belki de Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezondaki bomba transferlerinden birisi. Güzel oyuncunun dirilişe girdiği yönünde birçok haber yapıldı. Haberlere karşın olayın taraflarından da herhangi bir açıklama gelmedi. Bize de aynı haberler geldi. Hande Soral’ın dirilişe girdi yönündeki haberleri biz de aldık ancak dediğimiz gibi doğrulanmadı. Yine de biz bu haberi sizlerle paylaşmak istedik. Kısaca Hande Soral hakkında bazı bilgiler verelim. Hande Soral 2 Şubat 1987 İnegöl doğumludur. 160 santimetre boyunda olan Hande Soral 2017 yılında İsmail Demirci ile evlenmiştir. Oyuncunun rol aldığı önemli bazı diziler; Komedi Dükkanı, Küçük Kadınlar, gecekondu, Bir Günah Gibi, Alev Alev, Çalıkuşu, Birleşen Gönüller, kalbim yangın yeri, evlat kokusu

Diriliş Ertuğrul 5. sezon fragmanı

https://youtu.be/5bpN4XpSW1s

Comments are closed.