Diriliş Ertuğrul 31 Ocak Özeti 104. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 21:02
0

Çarşamba akşamları reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul, gelmiş geçmiş en heyecanlı ve aksiyonlu bölümüyle ekrana geldi. Haftalardır beklenen Karacahisar Kalesi sonunda alındı. Zorlu ve hummalı bir mücadelenin ardından nefes kesen bir bölümü geride bıraktık. Dizinin takipçileri Diriliş Ertuğrul 31 Ocak çarşamba neler olacak? Diriliş 104. bölüm fragmanı özeti ve tüyoları nelerdir sorularına yanıt aradı. İşte Diriliş Ertuğrul 31 Ocak özeti 104. bölüm fragmanı


Diriliş Ertuğrul 31 Ocak Var Mı Yok Mu? Ne Zaman Yayınlanacak?


Diriliş Ertuğrul soluksuz izlenen bir bölüme daha imza attı. Aylardır kuşatma hazırlıkları yapılan Karacahisar kalesi sonunda alındı. Atsız  kaleye girişi olan gizli geçidin önünde adamlarıyla beklemede durur. Titan gizli geçitten çıkar çıkmaz saldırır ve Titanı sırtından vurur fakat buna rağmen kaçmayı başarır. Atsız Ares’i savunmasız yakalamak için muhteşem bir plan yapar. Titan’ın ağzından Ertuğrul’un öldüğünü yazan bir haber gönderir. Haberi alan Ares Zafer kutlamaları yaparken  Ertuğrul’un kaleye girişi geceye damga vurur.  Ares, Ertuğrul’un öldüğünü Türklerin çöktüğünü sanıp eğlenceler düzenlerken kaleye gizli geçitten giren Ertuğrul ve alplerini karşısında görünce şaşkına uğrar. Cihat başlar ve kalenin fethi kahraman bir mücadelenin ardından gerçekleşir. Ertuğrul’la baş edemeyen Ares çareyi kaçmakta bulur.


Diriliş Atısz Öldü Mü? Orhan Kılıç Diziden Ayrıldı Mı


Turgut Alp, Bamsı, Atsız ve Alpler kahraman bir mücadelenin ardından Karacahisar kalesinin fethini gerçekleştirir.  Fetih’in ardından obasına anlamlı ve coşkulu bir konuşma yapan Ertuğrul’u bundan sonra neler bekliyor. Kaçmayı başaran Ares intikam yemini ederken kaleyi geri almak ve Ertuğrul’u bitirmek için geri döneceğini söyler.

Dizinin gerçek tarihle paralel gittiğini düşünürsek Karacahisar kalesinin kesin olarak Türklerin eline Osmanlı döneminde geçtiğini söyleyebiliriz. Yani dizinin ilerleyen bölümlerinde Ares Karacahisar kalesini, Ertuğrul’un elinden alacaktır. Dizinin takipçileri dizi biter bitmez gelecek bölümde neler yaşandığını merak ederken Diriliş Ertuğrul 31 Ocak’ta neler yaşanacak, Diriliş 104. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak, Diriliş 104. bölümde neler yaşanacak sorularına yanıt aradı.

Diriliş Ertuğrul 31 ocak çarşamba akşamı 104. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. 

Diriliş Ertuğrul 104. Bölüm Fragmanı (Güncellenecektir)