Diriliş Ertuğrul 28 Mart 112. Bölüm Fragmanı ve Özeti


Güncelleme: 22 Mart 2018 : 00:00
0

Diriliş Ertuğrul 28 Mart Çarşamba günü yine aksiyon dolu bir bölümle ekranlarda olacak. Dizi önümüzdeki hafta 112. bölüm ile ekranlarda olmaya hazırlanırken fragmanı ise şimdiden merak ediliyor. Ertuğrul Söğüt ve Domaniç’i ele geçirmek için plan yapmaktadır ancak bunun karşısında Saadettin ve Bilecik Tekfuru’da rahat durmamaktadır.

Ertuğrul en sonunda masum olduğu anlaşılmış ve serbest kalmıştır. Hemen Karacahisar Kalesi’ne gitmiş ve Artuk, Bamsı, Sungur ve Turgut’u kurtarmıştır. Günalp’i de iyice azarlayan Ertuğrul ona da böylece haddini bildirmiştir. Ertuğrul’un kafasında yeni planlar vardır ve bu planları doğrultusunda Ahmed’i yola çıkartmış ve Cehennem Savaşçılarının başına geçmeyi başarmıştır.

Diğer taraftan Halime sultan ise Osman’a hamile olduğu müjdesini Ertuğrul’a söylemiştir. Osmanlı’nın gölgesi artık Anadolu’ya düşmüştür. Ahmet Ertuğrul’dan aldığı vazife ile Kritos’a kendisini kabul ettirmiş ve Cehennem Savaşçılarının başına geçmiştir. Kiritos ise Saadettin’den aldığı mesaj ile sulh yapmak için Karacahisar Kalesine gitmiştir. Günalp ile anlaşma yapacakken Ertuğrul oraya gelir ve Kritos’un oyununu bozmuştur.

Ertuğrul Kritos ve Günalp’i zapt altına almıştır. Günalp Saadettin’e koşulsuz itaat içerisindedir. Günalp içinde bulunduğu bu durumdan ne zaman ve nasıl kurtulacaktır. Günalp Ertuğrul’un tarafına mı geçecek? Ne zaman ve nasıl geçecek? Saadettin’in asıl amacını nasıl anlayacak? Günalp’in Ertuğrul’un safına geçmesi ile ilgili yaptığımız haberimizi buradan veya aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

Diğer taraftan Ahmet’in asıl amacı Saadettin’in tekrar güvenini kazanıp Ertuğrul’a bu kutlu mücadelede içeriden bilgi sızdırmaktır. Sultan Söğüt’ü Ertuğrul’a vermiştir. Ertuğrul, Söğüt’ü almak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Ancak önceden düşman Konya’da sarayda iken şimdi düşmanlar çoğalmış ve ittifak etmişlerdir. Ertuğrul can yoldaşları Alpler ile tüm bu tuzaklara karşı mücadele etmektedir. Ertuğrul’un en birincil amacı Konya’da Saadettin’in ne yapacağını, planlarını ve tuzaklarını Ahmed sayesinde önceden öğrenip planlarını da ona göre tertiplemektir.

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul 2018-2019 Final Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Bitecek? için tıkla[/kirmizitext]

Ancak Ertuğrul, Günalp’i kendi tarafına çekip safını kuvvetlendirmek istemektedir. Bunun için kaledarı Günalp ile Söğüt’ün bulunduğu mevkiyi gözlemlemek için yola çıkar. Amacı Günalp’e Saadettin’im gerçek yüzünü göstermek istemektedir.

Diriliş Ertuğrul 28 Mart 112. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir