Diriliş Ertuğrul 25 Nisan Var Mı Yok Mu? Fragman Neden Yayınlanmadı?


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 13:35
0

Diriliş Ertuğrul 116. bölüm fragmanı yayınlanmayınca izleyenler dizinin yeni bölümü var mı yok mu neden yayınlanmıyor neden yok sorularına yanıt aradı. Uzun bir aranın ardından tekrar zirveye yerleşen Diriliş Ertuğrul 25 nisan neden yok? Diriliş Ertuğrul 116. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? 

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı normal şartlarda dizinin final sahnesinin ardından hemen yayınlanıyordu. Fakat bu hafta Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Üstelik dizinin yayın gününe son 1 gün kalmasına rağmen heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 116. bölüm tanıtımı ne internet üzerinden ne de ekranlarda yayınlanmadı.

Haklı olarak Diriliş Ertuğrul 25 nisan var mı yok mu yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı soruları vatandaşlar tarafından yoğun olarak sorgulandı.  Diriliş Ertuğrul 25 nisan çarşamba akşamı teknik nedenlerden dolayı çekimlerin yetişmemesi üzerine yayınlanmayacak. Trt1 yayın akışına bakıldığında Diriliş Ertuğrul 2 mayısta yeni bölümü aynı saatinde ekranlarda olacak. Fakat dizinin yeni bölüm tanıtım fragmanı neden yayınlanmadı sorusu üzerine izleyenler şüpheye düştü.

Diriliş Ertuğrul 25 nisan var mı yok mu, neden yok sorularının kesin yanıtını vermek mümkün değil fakat Trt1 yayın akışına bakıldığında dizinin yeni bölümü 2 mayıs çarşamba izleyicisiyle buluşacak.

12 haftanın sonunda Sen Anlat Karadeniz dizisini geçerek tekrar zirveye yerleşen Diriliş Ertuğrul’un 25 nisan yeni bölümü yayınlanmazsa tam bir fiyasko olur.

Diriliş Ertuğrul 25 nisan var mı yok mu? Diriliş Ertuğrul neden yok? Diriliş Ertuğrul 25 nisan yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı sorularını sizler için yanıtladık.

Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü ekrana gelmemesi durumunda kanalın bu tutumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?