Diriliş Ertuğrul 17 Ocak Özeti-102. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 09:36
0

Diriliş Ertuğrul 102. Bölüm Frgmanı yayınland mı? Ne zaman yayınlanacak? Trt1’in sevilen tarihi aksiyon dizisi tüm hızıyla devam ederken aksiyon dolu bölümleriyle izleyicileri ekranlarda tutmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden beri yüksek izlenme oranları ve milyonlarca fanı ile Türk Dizi tarihinin en iddialı yapımları arasında gösterilen Diriliş Ertuğrul 101. bölümü geride bıraktı. Diriliş Ertuğrul 11 Ocak Özeti-102. Bölüm Fragmanı sizler için haberimizde.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Cengiz Coşkun gibi isimlerin yer aldığı ve Tekden Film yapımcılığında, Metin Günay’ın yönetmenliğinde ve Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın senaryo yazarlığında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul gelmiş geçmiş en iyi Türk dizileri arasında, hatta zirvede diyebiliriz. Dizi her bölümde heyecan dolu akıl oyunları ile bizleri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Şimdi ise dizinin yeni bölüm özeti ve fragmanı merak ediliyor. Dizinin önceki bölümünde;

Turgut ve Aslıhan Bahadır’ın hain planını görememiş ve tuzağa girmişlerdir. Bir önceki girişimi Turgut’un gelişi ile akamete uğrayan Bahadır, bu amacı için yeniden harekete geçmiştir. Ertuğrul’un Karacahisar kalesi için sefere çıkması ve Turgut Alp’in de Ertuğrul’a yardım için obayı terk etmesi Bahadır’ı harekete geçirmiştir. Bahadır Ares’le ortaklık yapmış ve Ertuğrul’u arkadan vurmak için Titan’la görüşmüştür. Obada yalnız duran Aslıhan Bahadır ve adamlarına fazla direnememiş ve pes etmişti. Ertuğrul ise çok büyük bir ihanete uğramıştır.

[kirmizitext]Diriliş Samsa Neden Öldü? Neden Diziden Ayrıldı?[/kirmizitext]

Bahadır Titan ile anlaşmış ve Ertuğru’lu arkadan vurmuştur. Samsa ise mancınıkları korurken Titan ile teke tek kavgaya tutuşmuştur. Samsa ölümcül bir yara almış ve yere yığılmıştır. Görünürde Samsa ölmüştür ancak bir ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım. Hatırlarsınız, kadınlar çadırda savaş hazırlığı yaparken Hayme ana ise ilaçları fazla yapmalarını istemiştir. Merhemi fazla yapın ki yaralı askerlerimize bol bol süreriz demiştir.  Samsa ağır yaralanmıştır ancak bu yaralar iyileşebilir. Nasıl ki Aslıhan hatun ve Turgutalp zehirlenseler dahi panzehirle iyileşmişlerdir. Bu anlamda Samsa merhemlerle iyileşip tekrar orduya katılabilir. Sizce Samsa öldü mü? Diziden ayrıldı mı? Ayrılması doğru mu olur? düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Yeni fragman yayınlandığında eklenecektir.

[kirmizitext]Diriliş Alçiçek Kim? Diriliş Ertuğrul Alçiçek Gerçek Adı Oynadığı Diziler[/kirmizitext]

Turgut Alp Ölüyor mu? 

Erturğul’un yokluğunu fırsat bilen Bahadır Bey oğlu Sancar ile birlikte Çavdar Obasını basmış ve Aslıhan Hatun’u esir alarak beylik makamına oturmuştur. Obaya dönen Turgut Alp’de Bahadır Bey ve Sancar’ın eline düşümüştür. Bu durumu fırsat bilen Sancar Bey Turgut Alpi öldürecek mi? Turgut Alp kurtulacak mı?

Sizce 17 Ocak Diriliş Ertuğrul’da neler olacak? Neler yaşanacak? Turgut Alp ve Samsa Kurtulacak mı? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 102. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir