Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertuğrul Gazi Ölecek Mi?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 19:42
0

Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanın’da Neler Oluyor?

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, 146. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde herkes Albastı’nın öleceğini düşünürken Moğolların en önemli komutanlarından Arıkbuka Albast’ı kurtardı.   Dumrul ve Mergen şehit oldu. 146. Bölümünde dizide bir çok karakter ayrıldı. Ertuğrul Bey ve Alplerine kurulan pusuda Dumrul ve Mergen şehit oldu.  Bu pusuda yaralanan Turgut Alp ise ölecek mi soruları kafaları karıştırdı.  İzleyiciler merakla dizinin yeni bölümünün fragmanını bekliyor. ‘Turgut Alp ölecek mi’  bu sorunun cevabının dizinin yeni bölümünde bulacağız.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL’DA TURGUT ALP ÖLECEK Mİ?

Diriliş Ertuğrul’da Turgut karakterini canlandıran Cengiz Coşkun diziden ayrılacak mı? 146. Bölümün ardından şimdi izleyiciler bu sorunun cevabını merak ediyor. Sevilen oyuncunun dizideki kaderin ne olacağı merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümünden itibaren Ertuğrul’un yanında olan Turgut Alp karakteri diziye veda edecek mi?  Bu sorunun cevabını dizinin 147. Bölüm fragmanında bulabilirsiniz..

Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanını izlemek için tıklayınız..

Diriliş Ertuğrul Final Tarihi Ne Zaman?

Diriliş Ertuğrul’un 146. bölümünde dün akşam yaşanan gelişmeler izleyiciyi ekrana kilitledi. İlk bölümlerinden beri takip edilen bir çok karakterin dün gece diziye veda etmesi izleyiciyi üzdü. Şimdi merak edilen şey ise dizinin sezon finalinin ne zaman yapılacağıdır.Bu konuda net bir şey açıklanmayan dizinin mayısın sonu gibi final yayınlayacağı düşünülmektedir.