Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Fragmanı, 7 Mart Neler Olacak


Güncelleme: 1 Mart 2018 : 10:48
0

Diriliş Ertuğrul nefesleri kesen yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Her saniyesi heyecanla izlenen dizinin takipçileri dizi biter bitmez gelecek hafta neler olacak sorununa yanıt aradı. Yeni bölümü iple çeken dizi severler için Diriliş Ertuğrul 109. bölüm fragmanı ve 7 mart neler olacak sorularını yanıtladık. İşte detaylar…

Dizinin son bölümünde Ares’in itirafının ardından Sultan Alaaddin,  Emir Saadettin’le ilgili nihai kararı verene kadar zindanda tutulmasına karar vermiştir. Sefere gitmeden önce Saadettin’le ilgili kararını açıklamış ve itham edildiği suçların araştırılmasına bu zaman diliminde görevden alınmasına karar vermiştir. İntikam yemini eden Saadettin’in bu sefer de Mahperi Sultan’la iş birliği yapması Ertuğrul Bey’i zor duruma düşürmüştür. Saadettin’in Ares’i öldürmek için peşine taktığı Göktuğ Ertuğrul tarafından öldürülür. Bunu koz olarak kullanan Saadettin ve Mahperi Hatun Sultan’a bir mektup gönderir. Mektubu okuyan Sultan, Ertuğrul’un emirlerine itaat etmemesine oldukça öfkelenir ve onu apar topar emrine getirtir. Ertuğrul’un akıbeti ne olacak? Ertuğrul kendini temize çıkarmayı başaracak mı?

Diğer taraftan Bamsı ve Turgut Alp’in hainleri bulmak için kurdukları plan işe yarayacak mı? Maria’nın hain olduğu ortaya çıkacak mı? Heyecan ve merakla beklenen Diriliş 7 mart yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? izleyenleri ekrana kilitleyen yeni bölümde Mahperi Hatun’un oğlu Gıyaseddin’i tahta getirmek için yaptığı hain planlar nasıl işleyecek? Ertuğrul’u bitirmek için intikam yemini eden Saadettin’in yeni planları ne olacak? Diğer taraftan etkileyici bir sahneyle İslamiyeti seçen Ares’e tepkiler devam edecek mi? Emir Saadettin Sultan’a kendini aklamanın bir yolunu bulacak. Çünkü gerçek tarihte Saadettin daha uzun süre taht oyunlarında kendine gösterecek bir hain.


Diriliş Ertuğrul Gıyaseddin Keyhüsrev Kim? Gerçek Tarihte Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev


Diriliş 7 mart neler olacak? Diriliş Ertuğrul 109. bölüm fragman ve özeti konusunda sosyal medya ve diğer platformlar üzerinden sıklıkla gelen soruları sizleri için yanıtladık. Yeni Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Sizler dizinin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Saltanatlık ve hükümdarlık konularında kadınların bu kadar söz hakkı olması sizce doğru mu? Tarihte de bu durum böyle mi devam etmiştir? Yorumlarınızı bekliyoruz.