Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm Fragman ve Özeti-21 Şubat Neler Olacak


Güncelleme: 14 Şubat 2018 : 21:09
0

Diriliş Ertuğrul’da gerilim ve aksiyon bitmek bilmiyor. Ares Sultanın huzurunda her şeyi itiraf etmiş ve Saadettin intihar etmiştir. Bakalım dizinin gelecek haftaki bölümünde neler olacak? Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm Fragman ve Özeti-21 Şubat Neler Olacak

Diriliş Ertuprul’un geçtiğimiz haftaki bölümünde; Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber sinsi bir şekilde Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler fakat bu saldırıları boşa çıkmıştı. Yakalanan Ares, Ertuğrul tarafından kaleye götürülüp zindana atılmıştı. Ertuğrul, bildiklerini Sultan Alaeddin’e anlatması karşılığında Ares’i serbest bırakacağını söylemişti. İlk başta direnen Ares daha sonra Ertuğrul’un teklifini kabul etmiş ve Ertuğrul, yanına Halime’yi de alarak alpları ve Ares’le beraber Konya’ya doğru yola çıkmıştı.

Diriliş Ertuğrul 106 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Konya’ya varmadan Titan ve Angelos’un yolda kendisini kurtaracağını uman Ares’in bu umutları da boşa çıkmıştır. Titan ve adamlarını karşılayan diğer grup onları hedefe ulaşmadan aradan çıkarmışlardır.

Sultana tuzak kuran ve bu tuzağı saraydaki en büyük rakibi Emir Nizameddin’in üstüne yıkıp onu bertaraf eden Emir Saadeddin, sultanın en gözde emiri olmuş ve üstündeki bütün şüphelerden sıyrılmıştı. Ertuğrul’un Konya’ya geleceğini öğrenen ve sultana bildiği her şeyi anlatacağını düşünen Emir Saadeddin ne yapacaktır. Ares her şeyi itiraf eder. Titan ve Angelos, Ertuğrul’un yokluğunda Türk obalarına saldırmıştır. Aslıhan ve Hafsa Hatun Titan’ın saldrılarını boşa çıkartsa da Titan karşısında daha fazla tutunamazlar.

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm Fragman izle-Güncellenecektir.